Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox 05 :) - new edition!

<< < (6/13) > >>

nomad:
Ovo ima da dere  :laughing7:

udubljenje nije strasno to se da popraviti bez problema, ispoliras ga i lakiras u bezbojni i bit ce ko novi.

Ridi77:
Pazi kak okreces kavez od lagera znaci ovo di jr plastika ide na stranu radilice. I da aj pogledaj koji ti fi rupe auspuha dole kod grane. Meni je tocno isto od ispuha i kita

dachi:
@nomad- da dere guzove :D cito sam nesta kao da se zacepe rupe i vodom ga napunit i u duboki?
 a sto se tice ostatka auspuha,tamo di nema "hrde" kao novo,znaci lak u 100% super stanju,stvarno sam prezadovoljan :D

@ridi- to cemo se ja i ti jos cut prek fejsa  :icon_thumright:  to cu cim dodem kuci pa cu napisat,moram na faks :D

dachi:
Lagano update :)

Sinoc oko 20h je upalio,necete vjerovat proslo bez najmanje greske. Radilica smrznuta,lezajevi malo ugrijani u ulju i skliznili su doslovno,niti jedan udarac cekicem il slicno :D

Takoder sinoc je odradio 3x7-8min u leru i jedan krug od 50metara. Danas sam vec napravio 30km ne prelazeci 50km/h osim sto sam 3-4 puta ga stisnio do 60 mogu rec da fino povuce :)
Gore je trenutno 92 dizna na 3. zubu,lulicu sam napravio homemade sa rupom 21mm, 5.5 polini rolice,zuti centralni i zelene oprugice,rolice su malo preteske pa cu probat sa 4.5 i 5grama. Takoder je deklo ispolirano al moram jos proc malo s plavom kredom pa cemo vidit.

Naravno par slika, video nemogu jer nemam acc od YT a nemogu nesta napravit..

I ovo je slika svjecice,svjecica je nova sa 30km,kako vam se cini?

Grale:
Prebogata je smjesa kolko se da videt.
Koji to kit uopće je gore, onaj athena?
Ak je neki alu, smatraj ga već razrađenim :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju