Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
Ne, iz zajebancije vrtimo malo s njim, pa onda odšarafimo na kompresor :icon_biggrin:žNaravno da da.
I ja imam takav odvijač kao i stef i radi odlicno...........netrebas kemijat sa Njemackom i slicno vec mozes naruciti ovdje kao sto sam i ja, samo sam ja narucivao davno i platio 337,00 kn sa popustom http://www.conrad.hr/EINHELL-odvija%e8-za-auto-BT-HS12.htm?websale8=conrad-hr&pi=841191&ci=SHOP_AREA_17276_0312020
Hvala ! izvrsno ako ih imaju
pito sam danas u pevecu dal imaju pistolja udarnih elektricnih kazu da su iamli prije koju godinu al da ih nisu vise narucivali.. uzo sam barem gedore komplet 160 kn LUX na popustu oko 40% pa ak nekom treba
Citat: anabellas - 27 Prosinac, 2013, 17:42:40pito sam danas u pevecu dal imaju pistolja udarnih elektricnih kazu da su iamli prije koju godinu al da ih nisu vise narucivali.. uzo sam barem gedore komplet 160 kn LUX na popustu oko 40% pa ak nekom treba ja si moram uzet set račni (malu,veliku i srednju), i one zglobne nastavke...a ovaj pištolj,to kad vidim kod tebe kak radi,onda si ga budem i ja uzel ak bude dobar
Da, eto neno i ja seremo da valja
Citat: zrakoplovac - 27 Prosinac, 2013, 20:28:05Citat: anabellas - 27 Prosinac, 2013, 17:42:40pito sam danas u pevecu dal imaju pistolja udarnih elektricnih kazu da su iamli prije koju godinu al da ih nisu vise narucivali.. uzo sam barem gedore komplet 160 kn LUX na popustu oko 40% pa ak nekom treba ja si moram uzet set račni (malu,veliku i srednju), i one zglobne nastavke...a ovaj pištolj,to kad vidim kod tebe kak radi,onda si ga budem i ja uzel ak bude dobar dolazi za 5-7 radnih dana pa doleti 300 kn ispadneusput mi dolesi 34 gedoru za lamelu