Ostalo > Svijet računala i mobitela
the china brand phone inew v3 PREVIEW
zvonkec92:
--- Citat: ivano_007 - 03 Siječanj, 2014, 11:39:04 ---Napomena za sve one koje kupuje MTK mobitela. Znači otvorite na PP case i tražite povrat novca. Meni prijatelj tražio 50$ i dobio ih na račun što mu ne radi GPS. Možda je tražio malo previše (1/3 cijene mobitela), ali u pravu je 100%. Reklamiraju GPS, a od GPS jedno veliko NIŠTA.
--- Kraj citata ---
na kojim to mobitelima ne radi GPS ??
pajo:
Kod prijatelja na cubotu isto ne radi gps.bas mu budem rekao za to.
Sent from my LG-D802
Drnda:
nek instalira mtk tools i u par sekundi to rijesi..
djecje bolesti imaju ti kinezi, ali jbg, plati pa se rugaj :toothy12:
za godinu dana ce biti ravnopravni sa brendovima uz nizu cijenu...
ivanm:
kak misliš ne radi?
ako ima gps modul radi ako nema ne radi..
npr nijedan jeftijiji tablet nema gps..
evo jedan primjerak telefona za 31 dolar :)
http://www.ebay.com/itm/4-Android-Capacitive-Touch-GSM-Wi-Fi-Cell-Phone-AT-T-T-Mobile-Smartphone-BLM-BK-/121246439463
Camera 2.0 MP Back camera; 0.3MP front camera
WIFI YES
Bluetooth YES
GPS NO
FM Radio YES
formoz:
--- Citat: Drnda - 03 Siječanj, 2014, 00:55:03 ---pao mi par puta u par dana , otisla baterija. cekam da mi stigne druga, 53 kn je, mob je i dalje ok...
da sad uzimam gledao bi samo neki sa boljim kucistem , recimo cubot one... cijenom tu negdje, ali djeluje kvalitetnije kuciste.. osim toga, mob je stvarno odlican, baterija traje dan i pol dva, kamera je po danu i onako po malo slabijem osvjetljenu kvalitetnija nego na frendovom iphone 5, vidio si i sam mislim... ali eto, ima uvijek par negativnih strana, njegov punjac kazu da ne koristis nego neki od samsunga ili sonya, i nemozes nijedne osim njegovih slusalica ukljuciti u jack, kuciste je debilno rijeseno... par gluposti ali jbg, drugi put cu malo bolje pogledati prije kupovine...
btw, nemam nekih zamjerki na mob, ja i frend imamo gt99, on kupio nakon sto je vidio moj, a drugi frend nije htio isti pa uzeo cubot one, svi zadovoljni...
--- Kraj citata ---
e sad jeli otisla baterija radi padova ili je vec izgubila funkciju svoju
zasto da se ne koristi njegov punjac ??
mogu li druge slusalice u cubot one?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju