Ostalo > Svijet računala i mobitela
the china brand phone inew v3 PREVIEW
Drnda:
nezz, mozda je otisla jer sam koristio njegov punjac, navodno se radi njega pocne tu i tamo gasiti i poslije sve cesce...
narucio novu i cekam, a ni 10ak padova nije bas da nece ostaviti trag.. nezz
a cubot one mozes valjda bilo koje sluske koristiti (na 99 je malo debilno rijesen utor pa mora biti dulji jack)
a za punjac, nezz u cemu je problem, mozda snaga punjenja ili nesto , ali eto, napisano je da koristis neciji drugi i da nema problema, pa sad... :dontknow:
formoz:
onda bolje kupiti cubot one, cak i ljepse izgleda, a razlika je 30 dolara
ivano_007:
--- Citat: zvonkec92 - 03 Siječanj, 2014, 11:52:12 ---na kojim to mobitelima ne radi GPS ??
--- Kraj citata ---
Na većini mobitela koji koriste MTK chipset (procesor), a 98% kineskih mobitela koriste taj chipset. Koliko znam onaj Xiaomi koristi Snapdragon procesor, ostali svi na koje sam naletio MTK.
--- Citat: Drnda - 03 Siječanj, 2014, 12:56:02 ---nek instalira mtk tools i u par sekundi to rijesi..
djecje bolesti imaju ti kinezi, ali jbg, plati pa se rugaj :toothy12:
--- Kraj citata ---
Na netu postoje GPS fix za Mediatek chipove. Kad se prođe kroz tu proceduru GPS proradi, ali za dan-dva opet sve po starome. Jednostavno na forumu imam 100-ine ljudi što su ga kupili i samo 1 član tvrdi da mu sve radi ispravno sa GPS-om.
--- Citat: ivanm - 03 Siječanj, 2014, 13:00:35 ---kak misliš ne radi?
ako ima gps modul radi ako nema ne radi..
--- Kraj citata ---
Kaže da je preciznost 3 metra, a zapravo je 50 metara. Neće da hvata satelite. Voziš se po autocesti i iz čistog mira te prebaci u drugu traku i počne te "vozit" u suprotnom smjeru.. Ja ga ne koristim u tolikoj mjeri pa ti nemogu detaljnije argumentirat, al prenosim što drugi ljudi govore. A i ako utipkaš u google "MTK GPS fix" izbacit će ti milijun jednu temu o tome. A i sama činjenica da su momku vratili 50$ (pokazao mi ispis sa paypala) znači da su i sami svjesni da GPS nevalja.
--- Citat: formoz - 03 Siječanj, 2014, 13:18:17 ---e sad jeli otisla baterija radi padova ili je vec izgubila funkciju svoju
zasto da se ne koristi njegov punjac ??
mogu li druge slusalice u cubot one?
--- Kraj citata ---
Na internetu se za Cubot GT99 prodaju dvije vrste punjača. Ista su izgledom i specifikacijama ali jedan košta 0.99$, a drugi 6.99$. Pretpostavljam da oni pakiraju ovog od 0.99$. Kad puniš mobitel nerijetko počne zujati punjač. Navodno ima utjecaj na dužinu vijeka trajanja baterije. Mnogi ljudi su rješili problem resetiranja sa promjenom punjača. Meni se u mjesec i pol dana jedno 5 puta resetirao, al to mi ne smeta u tolikoj mjeri da počnem meštrijat oko njega (u zadnjih 10 dana samo jednom).
--- Citat: formoz - 03 Siječanj, 2014, 13:50:33 ---onda bolje kupiti cubot one, cak i ljepse izgleda, a razlika je 30 dolara
--- Kraj citata ---
Ako ćeš uzet sa 4GB ROM-a. Cijena Cubot Ona je 145-150$.
I samo jedna preporuka je da ne kupujete sa stranice www.banggood.com. Meni zasad ništa nije trebalo, ali čujem od drugih kada treba nešto u svezi garancije da su neodgovorni, zatežu, neprofesionalni..
ivanm:
jel ima standardni micro usb punjač od 5V ili?
ak ima, paše sa bilo čega, smo da ima približnu struju, oko 1 - 2 A.
zvonkec92:
pa i ovaj gsmart aku a1 je mtk i gps radi najnormalnije :/ iam iGo na njemu tak da mi netreba internet i sve je super i precizan je..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju