Ostalo > Svijet računala i mobitela
the china brand phone inew v3 PREVIEW
daRio:
--- Citat: pajo - 02 Siječanj, 2014, 18:24:44 ---Uzmite u obzir i da nije sve kako pise od kamere,baterije i ostalog.
Usporedjivao sam s3 sa nekim kineskim ne sijecam se tocno mislim da je gsmart? karakteristike su skoro identicne ali na benchmark testu se pokazala fina razlika u rangu sa s2 npr.
svaki proizvod ima svog kupca od mob za 500kn i 5000kn tako da je ne sekirate previse oko gluposti...
Vise preferiram brendirane.
--- Kraj citata ---
Evo i pajo je rekao isto što gigo stalno ponavlja.
Svaka roba ima svoga kupca ali npr Samsung ili Iphone će uvijek imati svoje kupce kao i tamo neki Điđafon. Nepisano pravilo kaže da će taj skuplji uglavnom imati više prednosti od jeftinijeg što je praksa pokazala mada nije uvijek u svim usporedbama tako i ne treba se loviti za svaki detalj,uostalom pajo je iznio primjer vještog marketinga jer papir trpi svašta.
Kao i pajo preferiram brand jer iza njega stojni iskustvo,logistika i servisna mreža a cijena.....????
I to je rečeno,svatko kupuje prema svojim mogućnostima,ukusima i prioritetima.
ps....smirite tenzije.
ivano_007:
Već je bilo par ovakvih prepirki. Neznam kako vam se da više gubiti vrijeme na ovakve stvari.
Tko ima pozitivna iskustva sa kineskim proizvodima za njega je dobar, tko nema, za njega nije to dobar prozivod.
formoz:
ovaj inew v3 mi izgleda sasvim solidno. do sada sam promjenio sve marke mobitela, dok je postojao sony ericsson mi je bio broj jedan, nakon toga samsung galaxy serija, i kad mi ovaj crkne, nema sanse da bi kupio neki brendirani mobitel, iskljucivo kineski. Kad sam vidio da za 150 eura dobijes mobitel koji jede s2 a ni s3 mu ne bjezi daleko, znao sam da je kina obecana zemlja xD
i Drnda ima ovaj cubot gt99, taj mi je prvi na listi iducih mobitela. valjalo bi da i drnda kaze nesto iz prve ruke :glasses2:
Drnda:
pao mi par puta u par dana , otisla baterija. cekam da mi stigne druga, 53 kn je, mob je i dalje ok...
da sad uzimam gledao bi samo neki sa boljim kucistem , recimo cubot one... cijenom tu negdje, ali djeluje kvalitetnije kuciste.. osim toga, mob je stvarno odlican, baterija traje dan i pol dva, kamera je po danu i onako po malo slabijem osvjetljenu kvalitetnija nego na frendovom iphone 5, vidio si i sam mislim... ali eto, ima uvijek par negativnih strana, njegov punjac kazu da ne koristis nego neki od samsunga ili sonya, i nemozes nijedne osim njegovih slusalica ukljuciti u jack, kuciste je debilno rijeseno... par gluposti ali jbg, drugi put cu malo bolje pogledati prije kupovine...
btw, nemam nekih zamjerki na mob, ja i frend imamo gt99, on kupio nakon sto je vidio moj, a drugi frend nije htio isti pa uzeo cubot one, svi zadovoljni...
ivano_007:
Napomena za sve one koje kupuje MTK mobitela. Znači otvorite na PP case i tražite povrat novca. Meni prijatelj tražio 50$ i dobio ih na račun što mu ne radi GPS. Možda je tražio malo previše (1/3 cijene mobitela), ali u pravu je 100%. Reklamiraju GPS, a od GPS jedno veliko NIŠTA.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju