Ostalo > Svijet računala i mobitela
the china brand phone inew v3 PREVIEW
ivanm:
kakva je ovo prepirka?
različiti smo ljudi i imamo razne prioritete. imam frenda koji nosi mob star 5 godina al zato ima uvijek novu brendiranu odjeću
drugi ima najnoviji mob a nema poštene tenisice..
krivo je kritizirati ljude zato što imaju drukčije stavove od nas..
ajme što svašta hrvate može podijeliti :omfg:
zvonkec92:
--- Citat: gigo_sf2 - 02 Siječanj, 2014, 16:51:15 ---
--- Citat: zvonkec92 - 02 Siječanj, 2014, 16:40:10 ---ja sam uvjek kupovo sve kinesko i kupovat cu, iam 2 kineska skutera, 3 kineska žnj mobitela, 1 kineski neki no nejm tablet i nista mi ne fali, sve me sluzi i zadovoljan sam sa svime. ako i krepa bilo sta od tih ki eskih proizvida, za male pare se kupi novi i opet prodem jeftinije nego da odma uzmem nesto poznato, razvikano itd :)
--- Kraj citata ---
a je li ono tebi kineski mobitel mogao zapaliti kucu jer je prilikom punjenja planuo,ili sam te zamjenio s nekim?
--- Kraj citata ---
da, meni. al jbg dešava se i najboljima a di neće kinezu. kažem kupovo sam i kupovat ću jbg škrt sam nedam velike pare i neču kupovat ništa brendirano kad isti drek imam za 5x manje para. ( netreba mi nikakvo savršenstvo i ne tražim dlaku u jajetu stoga su kineski proizvodi za mene dobri ) eto da nisam prije par mj uzo onaj GSmart Aku A1 sad bi za te novce uzo garant ovog kineza sa prve stranice :D
zvonkec92:
--- Citat: vekyyy - 02 Siječanj, 2014, 17:35:20 ---
--- Citat: gigo_sf2 - 02 Siječanj, 2014, 16:51:15 ---
--- Citat: zvonkec92 - 02 Siječanj, 2014, 16:40:10 ---ja sam uvjek kupovo sve kinesko i kupovat cu, iam 2 kineska skutera, 3 kineska žnj mobitela, 1 kineski neki no nejm tablet i nista mi ne fali, sve me sluzi i zadovoljan sam sa svime. ako i krepa bilo sta od tih ki eskih proizvida, za male pare se kupi novi i opet prodem jeftinije nego da odma uzmem nesto poznato, razvikano itd :)
--- Kraj citata ---
a je li ono tebi kineski mobitel mogao zapaliti kucu jer je prilikom punjenja planuo,ili sam te zamjenio s nekim?
--- Kraj citata ---
http://blog.winwin.rs/galaxy-s3-ekplodirao-i-povredio-devojku/
http://www.24sata.hr/sokantno/iphone-se-punio-zazvonio-je-i-eksplodirao-pokraj-moje-glave-330615
http://www.24sata.hr/crna-kronika-news/tuze-apple-jer-je-djecaku-ipod-eksplodirao-u-dzepu-107016
on je platio mobitel mislim oko 300kn nisam siguran a ovi su platili ajfone 5000kn. U cemo je onda razlika?
--- Kraj citata ---
150kn sam dao za onaj mob kaj je explodirao.
stark1:
Moj se post nije odnosio na nekog određenog. Vec govorim opcenito,jer tako i je.
Pa jeli veca mogucnost da plane mobitel od 300kn ili neki skuplji??
pajo:
Uzmite u obzir i da nije sve kako pise od kamere,baterije i ostalog.
Usporedjivao sam s3 sa nekim kineskim ne sijecam se tocno mislim da je gsmart? karakteristike su skoro identicne ali na benchmark testu se pokazala fina razlika u rangu sa s2 npr.
Ne pljujem po kineskim mob jer sam i zeni kupio jedan takav koji me ugodno iznenadio.(sebi nebi nikad:)))ma da nebi nikad uzimao iz kine samo radi garancije.
svaki proizvod ima svog kupca od mob za 500kn i 5000kn tako da je ne sekirate previse oko gluposti...
Vise preferiram brendirane.
Sent from my LG-D802
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju