Ostalo > Svijet računala i mobitela

the china brand phone inew v3 PREVIEW

<< < (5/12) > >>

vekyyy:

--- Citat: gigo_sf2 - 02 Siječanj, 2014, 15:02:07 ---Ajde veki sta nameces ljudima sta da kupe,ako tebi taj odgovara sve 5,nekome drugome neodgovara,i ljudi kupuju mercedes a neko kupi daciu,a oba imaju tockove. Ima ljudi koji su se opekli na kina proizvod pa bjeze od toga. To za bateriju nemas sta drugo ocekivati,danas su svi smartphoni takvi,dan,max dva dana baterija traje,a ako hoces da traje 5 dana kupis si neku stariju nokiju.

--- Kraj citata ---

a di sam ja nekome rekao da kupi taj mobitel? Samo kazem da je dobar i da se nepljuje po njima..Ima dosta ljudi koji su se opekli na samsung,ajfon i lg ...

stark1:
niko i nepljuje po njima,ti pljujes po drugim mobitelima. kao kupite 4000kn jeftiniji mobitel,jer ovaj samsung nevalja,tako ispada citajuci tvoje postove.

dalje,ko ima novca kupit ce skuplje,ko nema kupit ce jeftinije,uvijek bilo,u bilo cemu,od hrane,auta,motora pa do neznam cega. tako ljudi funkcioniraju

:hello:

zvonkec92:
ja sam uvjek kupovo sve kinesko i kupovat cu, iam 2 kineska skutera, 3 kineska žnj mobitela, 1 kineski neki no nejm tablet i nista mi ne fali, sve me sluzi i zadovoljan sam sa svime. ako i krepa bilo sta od tih ki eskih proizvida, za male pare se kupi novi i opet prodem jeftinije nego da odma uzmem nesto poznato, razvikano itd :)   

stark1:

--- Citat: zvonkec92 - 02 Siječanj, 2014, 16:40:10 ---ja sam uvjek kupovo sve kinesko i kupovat cu, iam 2 kineska skutera, 3 kineska žnj mobitela, 1 kineski neki no nejm tablet i nista mi ne fali, sve me sluzi i zadovoljan sam sa svime. ako i krepa bilo sta od tih ki eskih proizvida, za male pare se kupi novi i opet prodem jeftinije nego da odma uzmem nesto poznato, razvikano itd :)   

--- Kraj citata ---
a je li ono tebi kineski mobitel mogao zapaliti kucu jer je prilikom punjenja planuo,ili sam te zamjenio s nekim?

vekyyy:

--- Citat: gigo_sf2 - 02 Siječanj, 2014, 16:51:15 ---
--- Citat: zvonkec92 - 02 Siječanj, 2014, 16:40:10 ---ja sam uvjek kupovo sve kinesko i kupovat cu, iam 2 kineska skutera, 3 kineska žnj mobitela, 1 kineski neki no nejm tablet i nista mi ne fali, sve me sluzi i zadovoljan sam sa svime. ako i krepa bilo sta od tih ki eskih proizvida, za male pare se kupi novi i opet prodem jeftinije nego da odma uzmem nesto poznato, razvikano itd :)   

--- Kraj citata ---
a je li ono tebi kineski mobitel mogao zapaliti kucu jer je prilikom punjenja planuo,ili sam te zamjenio s nekim?

--- Kraj citata ---

http://blog.winwin.rs/galaxy-s3-ekplodirao-i-povredio-devojku/
http://www.24sata.hr/sokantno/iphone-se-punio-zazvonio-je-i-eksplodirao-pokraj-moje-glave-330615
http://www.24sata.hr/crna-kronika-news/tuze-apple-jer-je-djecaku-ipod-eksplodirao-u-dzepu-107016

on je platio mobitel mislim oko 300kn nisam siguran a ovi su platili ajfone 5000kn. U cemo je onda razlika?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju