Ostalo > Svijet računala i mobitela

the china brand phone inew v3 PREVIEW

<< < (4/12) > >>

FeZox-team:
mora negdje bit mana, za mene taj mobitel s tim perfomansama i baterijom od 1830mAh ne isplati se... sta trebam svaki dan punit mobitel

stark1:

--- Citat: ivanm - 02 Siječanj, 2014, 13:31:11 ---ja sam do sad imao samsunge ali nakon ovog sranja od knoxa, mislim da nikad više neću kupit samsung..
usrali su se do bola.. :sad3:

a btw i samsung se radi u kini..

imaju kinezi kvalitetnih proizvoda, ali i oni koštaju..

--- Kraj citata ---
daj pojasni to oko knoxa,sta ti toliko smeta na njemu?

ivanm:
kupiš novi mob i moraš ga koristiti na stock firmwareu..
ako flashas blo čim drugim, knox warranty ti se okrene sa 0x0 na 0x1 i nijedan servis ti neće priznat garanciju ama baš na ništa..
dakle ne možeš mijenjat operativne sustave i onda unrootat i staviti nazad stock a da se to ne vidi kao što se moglo do sada.
jedino ak xda ekipa ne smisli neki fix za to..

vekyyy:

--- Citat: FeZox-team - 02 Siječanj, 2014, 13:47:06 ---mora negdje bit mana, za mene taj mobitel s tim perfomansama i baterijom od 1830mAh ne isplati se... sta trebam svaki dan punit mobitel

--- Kraj citata ---

onda si ti uzmi nokiju 3310 i nemoj je punit po deset dana. Moj huawei ima 2000 bateriju kada sam na terenu surfam dosta pogotovo navecer. I izdrzi mi 1.5-2 dana. A da i moram punit svaki dan nije mi nikakav problem staviti mobitel navecer napunit. Bas u svemu trazite nesto da bi posrali takav mobitel.

stark1:
Ajde veki sta nameces ljudima sta da kupe,ako tebi taj odgovara sve 5,nekome drugome neodgovara,i ljudi kupuju mercedes a neko kupi daciu,a oba imaju tockove. Ima ljudi koji su se opekli na kina proizvod pa bjeze od toga. To za bateriju nemas sta drugo ocekivati,danas su svi smartphoni takvi,dan,max dva dana baterija traje,a ako hoces da traje 5 dana kupis si neku stariju nokiju.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju