Ostalo > Svijet računala i mobitela
the china brand phone inew v3 PREVIEW
balicdim:
svi su oni nonejm kad ih nema kod nas na tržištu, odmah je kinesko smeće, shrot koji nije bolji od cigle, no kad se pogleda realno, koliko je kopija kod nas na tržištu a definiraju se kao brand, vivax, quadro, prestigio, onaj hrvatski model koji je proizveden u kini..... baš me zanima koliko je samsunga aktivno koji nisu original, kolega na poslu ima galaxy s3 i u svim karakteristikama je identičan originalu, no ekran je 4,5" ali na poklopcu je SAMSUNG i svima je samsung
najbolji primjer kopije kopija je onaj naš pravo hrvatski proizvod, isti takav mobitel sam naručio iz kine za 300kn sa svim trošarinama a on ga prodaje kao svojih ruku dijelo za dupu cijenu, samo zato što je otvorio firmu i ima pravo kupovat masovno i prodavat ih kao svoj proizvod
vekyyy:
--- Citat: balicdim - 02 Siječanj, 2014, 11:22:51 ---svi su oni nonejm kad ih nema kod nas na tržištu, odmah je kinesko smeće, shrot koji nije bolji od cigle, no kad se pogleda realno, koliko je kopija kod nas na tržištu a definiraju se kao brand, vivax, quadro, prestigio, onaj hrvatski model koji je proizveden u kini..... baš me zanima koliko je samsunga aktivno koji nisu original, kolega na poslu ima galaxy s3 i u svim karakteristikama je identičan originalu, no ekran je 4,5" ali na poklopcu je SAMSUNG i svima je samsung
najbolji primjer kopije kopija je onaj naš pravo hrvatski proizvod, isti takav mobitel sam naručio iz kine za 300kn sa svim trošarinama a on ga prodaje kao svojih ruku dijelo za dupu cijenu, samo zato što je otvorio firmu i ima pravo kupovat masovno i prodavat ih kao svoj proizvod
--- Kraj citata ---
+
ivanm:
ja sam do sad imao samsunge ali nakon ovog sranja od knoxa, mislim da nikad više neću kupit samsung..
usrali su se do bola.. :sad3:
a btw i samsung se radi u kini..
imaju kinezi kvalitetnih proizvoda, ali i oni koštaju..
ivano_007:
Vekii ako nisi čua za njega ne mora značit da je no-name. Xiaomi je najpoznatiji kineski mobilni telefon. Zato i drže cijenu kakvu drže i ne ugrađuju MTK chipove kao što svi ostali ugrađuju.
vekyyy:
--- Citat: ivanm - 02 Siječanj, 2014, 13:31:11 ---ja sam do sad imao samsunge ali nakon ovog sranja od knoxa, mislim da nikad više neću kupit samsung..
usrali su se do bola.. :sad3:
a btw i samsung se radi u kini..
imaju kinezi kvalitetnih proizvoda, ali i oni koštaju..
--- Kraj citata ---
a stari po cemu taj xiaomi tako kosta? pa bas i nije skup...
@ivano
E pa o tome govorim. Cim netko od nas nije cuo za neki mobitel odmah je srot kinez i nevalja. A nebi se malo uhvatili gugla i pogledali.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju