Ostalo > Svijet računala i mobitela

the china brand phone inew v3 PREVIEW

<< < (2/12) > >>

vekyyy:

--- Citat: daRio - 01 Siječanj, 2014, 17:27:56 ---
--- Citat: razorxxx - 01 Siječanj, 2014, 14:20:35 ---cini se dobar,triba probat

--- Kraj citata ---

Za svoje novce ne isprobavam,jeftinije je pričekati da se hrpa budala razočara što će se ovdje kao i kod mnogih nonejmuša dogoditi. ;D

--- Kraj citata ---

svaka cast. Prije nego sta pricas gluposti malo se informiraj prije. Pogledaj mobitel xiaomi mi3 ako si ikada cuo za njega. Pogledaj mu cijenu i usporedi sa galaxy note 3 trenutno najboljim mobitelom. Galaxy note 3 je samo 1000pts bolji na benchmarku. Sta je prakticki nista.A jedan galaxy note 3 kosta oko 6000kn a ovaj se prodaje za manje od 2000kn. Ako si voljan platit ime 4000kn budi fensi i plati.

Usput uzeo sam huawei p6 prije nesto vise od mjesec dana. Sa mobitelom jako jako zadovoljan.Nikakvih problema ni lagova. Kao i ostatak korisnika koji su ga uzeli a ima ih dosta. Bas je otvorena tema o njemu i nitko nije imao ni jednu zalbu na njega.

zvonkec92:
jeben mob za te pare

ivanm:
huawei je ipak brend.. a ovo?

balicdim:
nije loše, ali za te pare se nađe i boljih modela ili sličnih po karakteristikama ali jeftinijih

jedino mu dajem veliki plus za debljinu, mislim da je trenutno najtanji kinez na tržištu

vekyyy:

--- Citat: ivanm - 02 Siječanj, 2014, 08:11:01 ---huawei je ipak brend.. a ovo?

--- Kraj citata ---

xiomi je isto nonejm. huawei isto je nonejm. Ima tu tema gore di se je bilo sprdalo te kineske mobitele.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju