Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Švabe  (Posjeta: 1846 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline dino_sk

• Tržnica : (+3)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • 099 /672-1765
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Petrinja
Švabe
« : 11 Kolovoz, 2008, 23:31:18 »
gledam malo po yubitou mofa tuning roller  :toothy12:

švabe su dost opasne za >>>reklamiranje<<

Offline dino_sk

• maxi forumaš
  • 099 /672-1765
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Odg: Švabe
« Odgovori #1 : 11 Kolovoz, 2008, 23:39:35 »

Offline dino_sk

• maxi forumaš
  • 099 /672-1765
« Odgovori #2 : 11 Kolovoz, 2008, 23:40:53 »

Offline igor.sb

• igoriiinaaa
  • moderator
  • Tržnica : (+16)
  • maxi forumaš
  • Aj si nemoj zamislit... Nisi? OK!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: JEDE gorivo
  • MojSetup: VRAG U MOTORU
  • MojSpuh: golly k....
« Odgovori #3 : 12 Kolovoz, 2008, 01:20:33 »
valjci, tabla dole, spaljivanje skutera  :toothy11:
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...

Offline Rossi

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Tuzla
  • Moj Skuter: Gilera Runner ST 200
« Odgovori #4 : 12 Kolovoz, 2008, 02:04:17 »
ja gledam ove clipove i nerviram se ...uzme nesto glumi ova policija da mi je vidit njega da se vozi 50 km/h npr kroz neki grad u njemackoj ...a npr moras na poso na drugi kraj grada ili u drugi grad ...trebalo bi ti 3 sata da dodjes na poso samo ako je na drugom kraju grada a da ne pricam koliko bi trebalo da moras u drugi grad....... zato ja bi slozio skut od 10000 eura i skino table..pa da vidim kad bi me ufatili...zato sam uvijek volio Ghost ridera koji svu policiju podjebaje redom....
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #5 : 12 Kolovoz, 2008, 02:33:52 »
Recite vi kaj ocete, ali oni izmjere 100+ km/h na skuteru koji smije ici 25 km/h.
To je 4 puta vise od dozvoljenog...

To je kao da nasi (50 i 70 ccm) skuteri idu 200+ km/h (dapace - 220km/h ako racunamo toleranciju od 5 km/h)  :toothy12:
« Zadnja izmjena: 12 Kolovoz, 2008, 02:35:37 3alfa3 »

Offline Rossi

• maxi forumaš
« Odgovori #6 : 12 Kolovoz, 2008, 02:45:53 »
ma sve to stoji..ali da ides 25km/h pa zamisli kad pogledas treba ti sat vremena da ovaj moj mali gradic samo predjes po duzini sa tom brzinom....pa smijesno stvarno ...inace ja ge predjem otprilike za 15 minuta sa semaforima i svim...
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #7 : 12 Kolovoz, 2008, 02:50:35 »
...da ides 25km/h pa zamisli kad pogledas treba ti sat vremena da ovaj moj mali gradic...

Niko sretniji od mene.... Imao bi se za vozit samo tako. Kao da pregazim pola evrope (barem vremenski gledajuci...)
Ovako moram pazit da ne potrosim benzina previse pa da se ne mogu vratit kuci iako skut trosi 5-5.5 litara na 100 km  ;D

Offline Rossi

• maxi forumaš
« Odgovori #8 : 12 Kolovoz, 2008, 02:55:38 »
 :laughing9: :laughing7: a zamisli ja sa runnerom sa rezervom odem i vratim se iz drugog grada pored mog,provozam se koji krug po centru,krug,dva okolo grada i odem kuci i jos mi ostane benge za sutra da mogu otic do OMV :D
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline SlowRider

• MS počasni član
  • Tržnica : (+33)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Zagreb
« Odgovori #9 : 12 Kolovoz, 2008, 11:42:11 »
25km/h i voziti skuter? Pa radje cu voziti bicikl kojeg mogu natjerati skoro do 45km/h, i jos ne moram stajati na semaforu ako nema prometa...

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #10 : 12 Kolovoz, 2008, 11:51:13 »
25km/h i voziti skuter? Pa radje cu voziti bicikl kojeg mogu natjerati skoro do 45km/h, i jos ne moram stajati na semaforu ako nema prometa...

Moras, samo sto je kazna manja nego da to napravis sa autom/motorom...  ;D
Pretpostavljam da te kazni kao pjesaka (a mozda cak postoji clanak u ZOSPC-u koji to regulira i za bicikle)

Offline SlowRider

• MS počasni član
  • Tržnica : (+33)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Zagreb
« Odgovori #11 : 12 Kolovoz, 2008, 12:45:03 »

Moras, samo sto je kazna manja nego da to napravis sa autom/motorom...  ;D
Pretpostavljam da te kazni kao pjesaka (a mozda cak postoji clanak u ZOSPC-u koji to regulira i za bicikle)

Po zakonu moram, ali preko 10god to prakticiram.

Offline veka84sb

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Slavonski Brod
  • Moj Skuter: - bez skutera
  • Moja Kaciga: HJC Phoenix FG-14
  • MojSetup: -
  • MojSpuh: -
« Odgovori #12 : 12 Kolovoz, 2008, 13:34:43 »
Ja sam toliko izivciran sa policijom da vise ne mogu proci gradom da me ne zaustave i maltretiraju! Svi me policajci zapamtili ,al neka se slikaju sada cu na polaganje za A pa fino 125ccm 2T ... Inace to sto su mi zapamtili skut mi je donjelo srece kada sam kupovao 125_icu vozio je cca 20 km od Slavonskog Broda bez tablica neispravnu ( slepali je skuterom  :laughing7: :headbang:) i bez odgovarajuce vozacke... a frend vozio moj skut ,policajac mene nije ni pogledo koliko je blejio u njega  :drunken_smilie:

Inace slepao me vuk sa foruma na svojoj pili NRG  spagom to je bio dozivljaj... jos mi dodje da umrem od smjeha

Offline dino_sk

• maxi forumaš
  • 099 /672-1765
« Odgovori #13 : 12 Kolovoz, 2008, 14:01:18 »
nemogu sad nac tocno jedan jos filmic gdje idu iza lika vozi 80
stave ga na valjke a on neide prek 40 ,gledaju traze po skutu i nista,ugase ponovo skut i upale ponovo na valjke 90
imao je onu blokadu sto se kocnicom aktivira 3x kratko 2x dugo stisnut  :toothy12:

Offline Rossi

• maxi forumaš
« Odgovori #14 : 12 Kolovoz, 2008, 18:07:26 »
ima gore u ovom jednom clipu to ...kad pritisne kocnicu 3x kratko 2 x dugo ...lijepo napravljeno hehe :D
Valentino Rossi 46!!!!!