Ostalo > Razne offtopic teme :)

aliexpress?

<< < (2/6) > >>

balicdim:
kupujem preko aliexpress-a već neki 6 mjeseci ako ne i duže

komunikacja sa sellerima je odlična, a ukoliko se pojavi neki drkaroš i ne odgovara mi na upite u roku od 3 radna dana dignem DISPUTE/OPEN CASE

SZK je malo brža od ebay-ove i drugačije gledaju na seller-buyer odnos, odnosno, gledaju i na to dal si komunicirao prije sa sellerom ili ne i ako neko "mulja" prilože ti slike komunikacije prije CASE-a

dosad nijednom nisam plaćao paypalom i imao sam neki 4-5 refundova na osnovu nedolaska paketa ili neispravnog tracking #

lova se drži "u zraku" dok ne potrvdiš da ti je stigla, nakon potvrde sjeda prodavaču

u 95% narudžbi dobiješ ispravan tracking # nebitno koji je ceh u pitanju od 0,99-199,99$, u određenim slučajevima seller napiše u oglasu da tracking nije važeći već ga šalje "random" jer moraju na isporuci napisat broj pa je situacija kao na ebay-u čekaj do zadnjih dana pa opali reklamaciju

Jump33r:

--- Citat: balicdim - 16 Prosinac, 2013, 15:49:49 ---dosad nijednom nisam plaćao paypalom i imao sam neki 4-5 refundova na osnovu nedolaska paketa ili neispravnog tracking #

--- Kraj citata ---

e to mi je drago cut ! jesi ima koje negativno iskusto, da nikad nisi vidio pare?

jesi naručiva šta ove brendirane robe i jesu te zajebavali na carini da je falša roba? (toga se najviše bojin)
Jer ja mislim da i je velika večina falšeta budući da se jedne "nike" patike daju nac i za 300kn.  :dontknow:

balicdim:
što se tiče brandirane robe naručio sam par dior naočala i futrola za iste, nije ni otvoreno od carinika iako mi se stislo g0vno kad sam vidio po trackingu da je 6 dana u zg carini

obd za kojekakve aute, preko 180-200kn komad, nijedan poziv

dijelovi za mobitele od ekrana do kućišta sa logom po 7-10 komada, da kvrcnem o drvo sve stiglo

i tako dalje da ne nabrajam

najpozitivnije iskustvo - chrome lajsne za auto - 1 poslana, stigla svijena, lik poslao drugu, stigla i ta u još gorem stanju i lik me pitao dal želim da šalje ponovo ili refund, pošto mi se nije dalo čekat - refund je sjeo u roku od dan dva

jedno iskustvo mi je završilo neslavno, ali zbog moje nesmotrenosti, isteklo je 60 dana od narudžbe, nisam pratio vremenski period a proizvod mi nije stigao (ništa važno-neke led žarulje-ceh od 40kn) i zaključila se transakcija sa 60im danom, seller je dobio novce a je qurac od ovce  :)

Jump33r:
ajd budem i ja probao onda, valjda me neće sjebat. Al ono iman neki osjećaj da su najžešći na postole.  ;D

hvala na detaljnom infu

balicdim:
neka te ne brine način plaćanja

transakcija sa tvog računa je u toku od odmah do 7 dana

svaki seller ti ima upisano u kojem roku isporučuje robu, neki u roku dan dva neki u roku 10 dana a neki i više

tracking # dobiješ ali ako ne važi mora bit u oglasu da je nevažeći, ali nemoj prije 10-15ak dana od shipanja reklamirat tracking

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju