Ostalo > Razne offtopic teme :)
aliexpress?
Jump33r:
jel ima tko iskustva s njima? stvari su dosta jeftinije nego na ebay.u a i shipping je bagatela.
jedino sranje je sta vecina sellera ne prihvaca paypal, dosta ljudi ima pozitivna iskustava al ima i dosta onih negativnih.
konkretno bi me zanimala obuća te ako netko ima nekog provjerenog sellera koji prihvaća paypal ?
http://www.aliexpress.com/
JogFromYamaha:
svaka ozbiljna firma ce pristati na paypal cisto iz razloga kaj ti paypal drzi pare 3-4 tjedna i s time tebi omogucava vrijeme da se zalis tipa nisam dobio robu
niko ozbiljni nece odbiti takav nacin poslovanja jer slanje para a robu dobis nikad je bezveze
Jump33r:
--- Citat: JogFromYamaha - 15 Prosinac, 2013, 18:44:25 ---svaka ozbiljna firma ce pristati na paypal cisto iz razloga kaj ti paypal drzi pare 3-4 tjedna i s time tebi omogucava vrijeme da se zalis tipa nisam dobio robu
niko ozbiljni nece odbiti takav nacin poslovanja jer slanje para a robu dobis nikad je bezveze
--- Kraj citata ---
točno
svaki ozbiljan prodavač bi triba pristat na paypal, ne vidim opravdanja zasto netko nebi prihvaćao tako nešto.
naravno osim ako te ne misli zajebat
iako ova stranica radi na principu da seller ne dobija novce dok kupac ne potvrdi da je pošiljku primio
a sad šta je u paketu pronašao to je druga priča ;D
dachi:
sestra je narucivala neke gluposti i doslo za cca 15 radnih dana,sutra i ja narucujem neke sitnice tako da..
Jump33r:
--- Citat: dachi - 16 Prosinac, 2013, 00:41:04 ---sestra je narucivala neke gluposti i doslo za cca 15 radnih dana,sutra i ja narucujem neke sitnice tako da..
--- Kraj citata ---
placas preko paypala ili direkt sa racuna?
takve neke gluposti ka šta kažeš znam da će doć a i ako ne dođu nije me briga. Al ne želin baš plaćat uništavanje falše/neprovjerene robe (po stručnoj procjeni iskusnih carinika) iz Kine. Nisam nigdi naša da je netko naručivao neku brendiranu obuću/odjeću.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju