Ostalo > Razne offtopic teme :)

aliexpress?

<< < (6/6)

ljubo46:
Aha onda ne znam, ja sam mislio da po tome vidim.. :dontknow:

ivano_007:
Haahahahh a ludog Zvonkeca, on ima 634

Digao Kinezima BDP za nekoliko % :toothy12:

Rox-Rab:

--- Citat: ivano_007 - 19 Veljača, 2016, 19:28:41 ---Gledao sam i ja po ebayu di ima, ali mogu samo zadnje 3 godine vidit :sad3:

Ne vjerujem da ti svaki seller daje povratni feedback, po tome sam ja zadnjih 5 godina naručia 36 stvari. To mi nekako pre premalo.

--- Kraj citata ---

Neki seller ti odmah da pozitivni feedback a neki tek kad ti njemu stavis + jer je do tad ograđen da i on tebi moze dat - ako ga nisi prije kontaktirao za proizvod nego samo zakeljio - :)

balicdim:
aliexpress mi je u zadnje vrijeme puno draži
za 99% narudžbi ide tracking # bile one 0.99 ili 99999.99$
a i jeftiniji je od ebay-a za stvari koje kupujem plus pored svega cijene se obračunavaju po SREDNJEM TEČAJU

do sada sam imao 3 ujeba na aliju (+1 u tijeku) u nepune 2 godine kako kupujem kod njih, dok na ebayju puno više cca 30ak godišnje a kupujem na oba dosta često

po ebayju imam feedback blizu 800 (točnije 794) ali ne daje svaki prodavač feedback, da daje imao bih 1104 minimalno jer toliko računa sa paypal-a (od ebay-a) imam, no sigurno bi bilo i više jer sam znao i spajat narudžbe u korpu i sva platit odjednom što me dovodi možda i blizu 1500 transkacija na ebay-u

na aliju sam slab... samo 180 narudžbi, a feedback mi je 92

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju