Općenito > Oprema

Pomoć za kupnju kacige

<< < (10/12) > >>

Punisher:
Evo Doomsday napokon je došlo i to vrijeme...
Idem danas kupit kacigu  :toothy10: :toothy9: :happy6:
Poslikat ću je danas kad je uzmem pa ću stavit koju slikicu ako oćeš.
Trenutno se ponašam i osjećam ka malo dite ali nema veze  :laughing7: baš me briga.

Doomsday:
Neka, neka, ko ubije dite u sebi, neće ga znat prepoznat i cijenit u drugom, a da o kontanju prave dice (svoje i tuđe) i ne govorin... :icon_biggrin:
Samo ti nabaci koju slikicu, i ne zaboravi pitat za dodatak ispod brade, imaju li i pošto... :icon_thumright:
I moš odma pitat za pinlock, čin prvi put izađeš na malo hladniju južinu, počet ćeš štedit za njega... :laughing7:

mrcina:
i kaj si odlučio, gdje kupuješ

Doomsday:

--- Citat: mrcina - 03 Siječanj, 2007, 12:16:21 ---i kaj si odlučio, gdje kupuješ

--- Kraj citata ---

Baci oko na prošlu stranicu ovog topic-a, biće ti sve jasno...  :happy8:

Punisher:
Evo kupio jučer Nolana N62 !!!
Razmišljao čak i o N61 jer je full lipa kaciga ali eto kad kupujem novo neka sam u modi.
Kaciga je super... prezadovoljan sam. Mrvicu mi klapa (ali samo mrvicu) jer su njihovi brojevi čudni za moju glavu. Probam Small i jedva jedvice je navučem i da je nisam skinuo u roku par sekundi glava bi mi prasnula ko kokica koliko me stiskala. Ova koju sam uzeo je Medium i samo mi mrvicu klapa jer imam dosta usku (retardiranu  :laughing7:) facu.
Probao sam i Grex-ove i njihova Medium mi taman paše ali kaciga ne samo da mi je ružna (to je još i najmanji problem) nego što su joj oni ulazi za zrak toliko labavi da bi ih vjetar otvarao-zatvarao kako ih pukne i baš se vidi iza otvora onaj bijeli materijal (stiropor ili šta već). Grex kacige uopće ne bi trebale bit 600 kn koliko su jadne i zato je nisam htio uzeti jer mislim da bih nakon 2 dana požalio što sam novac bacio na takoreći sranje.
Malo mi je isto žao što mi ova moja malo klapa (ali samo kod face - gornji dio glave sasvim dobro sjeda) ali eto... kad imam takvu tikvu čudnu  :toothy10:
Slikice pošaljem nadam se danas ako uhvatim vremena.  :happy6:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju