Općenito > Oprema

Pomoć za kupnju kacige

(1/12) > >>

Punisher:
Evo ljudi ovako:
Dolazi zima i kao što sam spomenuo u jednom postu imam kacigu bez vizira...
Uglavnom da prijeđem na stvar: molim vas dajte mi neke vaše preporuke za kupnju neke dobre i povoljne kacige. Pročitao sam sve vezano uz odabir kacige i to...
Znači trebala bi mi neka dobra (provjerena) kaciga, ali ništa extra razglašene ili tako neke je*ačke i skupe... tražim čisto za preživit zimu... da valja u smislu izrade i zaštite te da bude što povoljnija (je*iga nemam baš para a trebala bi mi što prije jer će mi glava stradat zbog hladnog zraka).
Dosta bi mi pomoglo ako bi ste naveli i neku okvirnu cijenu takvih kaciga... linkovi su uvijek dobrodošli... pogotovo ako neko zna da je negdje popust ili akcija.
P.S. Znači full zatvorena kaciga i po mogućnosti sa vizirom od onog nekog materijala da se na magli.

I za kraj... da znam: Ne možeš i ovce i novce! , E ti tražiš da ima sve a dao bi kur*a za nju! ... Ako mislite pametovati rađe nemojte ništa ni govoriti.

:help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help:

Hvala unaprijed svima.

Doomsday:
Moja ti je preporuka IXS HX 250, koji je crne boje, i zato malo jeftiniji...
Nažalost, kod nas nisan naša cijene od tog modela, nego samo od ovog HX 253 u boji¸ pogledaj cijene u uvoznika ovdje (na slici gori imaš link)

Crna bi tribala bit i jeftinija, tako je kod IXS-a uvik...
Ja san nažalost kupija model HX 240 mat crni, koji nema pinlock... Sa'mi je ža'... HX 250 i HX 253 imaju pinlock o'ma...
Neznan di ti ima za kupit IXS u Zadru, ali ako ideš do ZG, odi do Šepića...
Imaš za još samo malo više love UVEX model boss 510 compact:
http://www.uvex.com.hr/index.php?line=25&page=catalog&program=1&type=2
On bi isto triba imat neko anti-magljenje, i čini mi se da ima zaštitu ispod brade, ali nisan siguran, provjeri...
Pogledaj na ovoj stranici di UVEX u Zadru prodaju:
http://www.uvex.com.hr/index.php?page=distributors
Eto, pa ti vidi...
IXS je jeftiniji, i pinlock protiv magljenja je provjeren...
UVEX imaš u Zadru, i njihov anti-magla sistem mi nije jasan...
Oba su ti kvalitetna...
Nadam se da san ti pomoga...

eladio:
AGV bi trebao imat dobre jeftine kacige  :happy8:

Punisher:
Doomsday thx na informacijama. Ova prva dva linka mi ne rade ali nema veze. Mislio sam nać možda još malo jeftinije kacige. Jel ima išta za uzet za nekih 500-700kn??

Punisher:

--- Citat: eladio - 01 Prosinac, 2006, 22:42:16 ---AGV bi trebao imat dobre jeftine kacige  :happy8:

--- Kraj citata ---
Jel možeš reć neke okvirne cijene i kakve su kacige ono općenito. Tražim AGV preko google-a ali strane su stranice  koje nemaju cijena.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju