Općenito > Oprema
Pomoć za kupnju kacige
Doomsday:
--- Citat: StreetRunner - 30 Prosinac, 2006, 18:17:46 ---
--- Citat: Doomsday - 28 Prosinac, 2006, 17:03:26 ---Misliš polovnu, ili... ???
--- Kraj citata ---
Ma vidija san u Šage neku za 800 kn(ona zelena) ali ja san potrošio 3000 kn u 2 tjedna ostalo mi još 400 kn pa ako ti šta uleti polovna,nova za ovoliko love uziman
--- Kraj citata ---
Polovne kacige su mi horror... Šta se mene tiče, samo nova dolazi u obzir, iz puno razloga... :binkybaby:
Pogledat ću ti šta ima novo za te novce, integralka a da išta vridi, ali bojin se da ćeš bar 100-tinjak kuna bit kratak... :laughing7:
Čekaj, oli ti već nemaš neku kacigu, nemoj mi reć da se voziš bez kacige... :nono:
StreetRunner:
Iman ja inegralku IXS (ćaćina pa mi je velika).Kad san ovo lito pa ćaća mi je reka da se ostavin skutera i ja tako proda kacigu i zajeb.. se.Iman neku ali stara je dosta al služi
mrcina:
sve ovisi mo lovi koju hočeš dat za kasket.
isplati ti se zaletjet do graca u luis i uzeti nolanice full/flip te jet kacige sada imaju popust zbog praznika pa se može proči i dost jeftino a da ne tražiš povrat poreza.
Doomsday:
--- Citat: StreetRunner - 01 Siječanj, 2007, 17:04:47 ---Iman ja inegralku IXS (ćaćina pa mi je velika).Kad san ovo lito pa ćaća mi je reka da se ostavin skutera i ja tako proda kacigu i zajeb.. se.Iman neku ali stara je dosta al služi
--- Kraj citata ---
Velika kaciga = veliki problem... NO GOOD... :binkybaby:
Pogledat ću ti okolo, planiran napravit đir po dućanima, vjerojatno iza 8. jer će vrime ovih dana bit shit, a ja mrzin vozit na 2 kola po kiši... Jebiga, dalmatinac... :laughing7:
Inače, ka šta san reka, novo je novo, i samo sa certifikatom... :icon_thumright:
StreetRunner:
Pročitaj šta mi se dogodilo za novu(carstvo za offtopičare-Sritna vam vova 2007)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju