Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner VXR250 - Zeko hop

<< < (21/33) > >>

Bikelover:
Meni pp nije ostavila dobar dojam...prvih 1000-1500 je drzala odlicno i nije se to nista trosilo, onda je u tamo nakon mjesec dana od kupnje pocetak 9. Pala kisa i bilo je ko po ledu, od tad ta guma nije bila ista. Jednostavno plasticna i ne trosi se i to je bilo strasno za vozit pa san je skuria i stavia staru polovnu city grip mislin koja polovna naspram ove drzi ko slick...doslovno se na ravno osjeti razlika. Također mi je stari uzea tu pp i kaze da ne valja nista a po mokrome boze sacuvaj vozit.

Patrik060:

--- Citat: Bikelover - 24 Travanj, 2015, 08:51:07 ---Meni pp nije ostavila dobar dojam...prvih 1000-1500 je drzala odlicno i nije se to nista trosilo, onda je u tamo nakon mjesec dana od kupnje pocetak 9. Pala kisa i bilo je ko po ledu, od tad ta guma nije bila ista. Jednostavno plasticna i ne trosi se i to je bilo strasno za vozit pa san je skuria i stavia staru polovnu city grip mislin koja polovna naspram ove drzi ko slick...doslovno se na ravno osjeti razlika. Također mi je stari uzea tu pp i kaze da ne valja nista a po mokrome boze sacuvaj vozit.

--- Kraj citata ---

a neznam.... meni prijašnje gume nisu bile u redu samo radi dot-a, da su možda bile novije možda bi mišljenje o njima i ponašanje na cesti bilo drugačije

@ steeef - ako budeš prodaval malossi 34 karb javi se na pp

Patrik060:
Kopao sam malo po netu i naišao na ovo

Ako se približim toj cifri ću bit zadovoljan, s tim da gore ide još dijelova osim glave, klipa i cilindra

steeef:
nije moj karb nego od frenda kome slazem skuter...
karb si taj obavezno nabavi,tek s njim budes osjetil te sve dijelove na motoru..razlika naspram serijskog je neusporediva.

balki:
maalko vam zavidim na karb verzijama sto se ovih nadogradnji tice  :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju