Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner VXR250 - Zeko hop
steeef:
sve to ide i na i.e. :icon_biggrin:
firkefica:
ima kakvog napretka? :toothy10:
Patrik060:
--- Citat: firkefica - 06 Kolovoz, 2015, 00:31:25 ---ima kakvog napretka? :toothy10:
--- Kraj citata ---
za sad je projekt u mirovanju radi posla a i skut mi svakodnevno treba tako da ga ne mogu rastavit jer zamjenskog vozila nema osim mojih nogu
dijelove polako nabavljam, ljeto je pa pare nisu problem :toothy10:
čim zahladi počinjem s projektom i kad svi dijelovi budu na kupu
firkefica:
--- Citat: Patrik060 - 06 Kolovoz, 2015, 21:25:22 ---
--- Citat: firkefica - 06 Kolovoz, 2015, 00:31:25 ---ima kakvog napretka? :toothy10:
--- Kraj citata ---
za sad je projekt u mirovanju radi posla a i skut mi svakodnevno treba tako da ga ne mogu rastavit jer zamjenskog vozila nema osim mojih nogu
dijelove polako nabavljam, ljeto je pa pare nisu problem :toothy10:
čim zahladi počinjem s projektom i kad svi dijelovi budu na kupu
--- Kraj citata ---
to se trazi! jedva cekam... a cukman je par km od mene, vec je dobio prije par mjeseci jednu glavu i fino radi :icon_thumright: cak bi i moj mogao uskoro na stol, posto karika za polini 209 nema ni za ljek, razmisljam o 218 ccm :toothy9:
Patrik060:
to se trazi! jedva cekam... a cukman je par km od mene, vec je dobio prije par mjeseci jednu glavu i fino radi :icon_thumright: cak bi i moj mogao uskoro na stol, posto karika za polini 209 nema ni za ljek, razmisljam o 218 ccm :toothy9:
[/quote]
ti razmišljaš o 218ccm a ja o 259ccm :laughing7:
btw. nabavljena još jedna glava sa malossi bregastom i malossi federima :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju