Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner VX 250 R

<< < (5/45) > >>

playaa:

--- Citat: KresoZx - 06 Siječanj, 2014, 17:37:20 ---
--- Citat: playaa - 06 Siječanj, 2014, 17:25:15 ---pa pusti ruke i ako motor pada u stranu vilice su dobile po p...

--- Kraj citata ---
po prednjoj strani ?  :icon_tongue: :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

po pički da izvinite,valjda nema dama u ovoj temi  :toothy12:

Bikelover:
Pumpa od vode je ipak riknula ;D Učinilo mi se da više ne šuška jer je prije nekad nekad al sad je cijelo vrijeme zujala pa san mislia da je to tako i danas skinen ono ležaj ruži i čini mi se čak da se raspa pošto čujen da mrvice zveketaju hah pa san stavia iz moga pumpu bez sas-a i eto ponovo vozimo :toothy12:

Bikelover:
Danas san prominia silent block, razlika je ogromna  šta se tiče vibriranja a nije skroz ni ispuca ak odlično :icon_biggrin:

Također stalno puštan volan kad vozin i motor vozi ravno i  ne baca u stranu pa san promisli da može bit da je neadekvatno ulje u vilicama ili da je odradilo svoje iako bi praktički to ulje trealo nadživit motor no ajde, pa čemo kad bude volje prominit ulje da vidimo oce li i dalje ispravljat volan...

I još nešto, iman osjećaj da bolje vozi kad je vijak smjese na 3.5 nego 2.5 kruga i tako se motor vozia stalno prije nego šta san ga ja kupia i prominia aa u filteru je bia malossi red sponge sad dali vratit na to ili ostavit ovaj 2.5 kruga i običnu spužuv? Svićicu nisan gleda otkad san zadnju stavia nakon onog izgaranja zbog neispravnog ventila al znan da je svićica koja je bila crna otkad san stavia na 2.5 kruga počela ič na sivkasto pa pretpostavljan da tako treba bit al opet čini mi se da lošije ide ovako :icon_scratch:

steeef:
u krivu su kaj se tiče vilica i ulja za njih..ono se treba mjenjat svakih par godina jer gubi svojstva s vremenom i postaje 'voda'..
samo kaj to niko ne radi..isto kak se mjenja ulje u kočnicama,antifriz tak bi trebalo i to a ne da nadživi motor ;)

kaj se karba tiče ako je serijska spužva odvrni ga između 2.5 i 3 kruga,tu bi trebalo bit najbolje za serijski filter..

Bikelover:
Ali to ulje ne može nikako nastradat od neke kemije, topline pa da minja svojstva tako da nebi trebalo propadat al eto kažen prvon prilikon minjan ulje. Koje ide unutra i koliko? :icon_biggrin:

A svi su mi rekli na 2.5, serijski je filter i tako stoji al kako san vec reka iman osjecaj da ne vozi najbolje na 2.5 nego na 3 ipo, stavit cu na 3 pa cemo vidit...cemu uopce služi taj malossi red sponge?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju