Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner VX 250 R
Bikelover:
Evo mene, nakon onog malog problema sa izgaranjen svićica problem riješen zamjenom vakum ventila, vozim se i točim, za dobro pronašanje če kroz koji dan dobit novi filter i ulje, utočia zadnji put 5 L i vozin se evo vec 50-ak km lampica od rezerve se upali samo kad malo zavozin nazadnjaka, stari vlasnik je prominia gume, remen, filter, ulje, ploču variomata, valjke, klizače, sa kojima nije napravia ni 500 km, regan do pola 7. tako da na lito iman samo: produžit regu, novu gumu zadnju, filter, ulje, antifriz, silent block, one pi*darijice na deklu i pali vozi :icon_biggrin: Pumpa vode više ne šuška otkako san dignia oni sas ventil i vratia na misto ne znan sta se dogodilo al eto fala bogu i to je prošlo, vozilica ko Bog ;D
Ovako sad kad gledan izgleda ko da su vilice užasno krive al može bit optička varka pošto je na bočnemu...Iman jedne vilice sad na prodaju pa možda ih ostavin sebi ako se ove ispostave krive....
KresoZx:
trebo bi u voznji osjetit ako su ti vilice krive jesi imo kakvu prometnu il tako nesto :icon_scratch:
playaa:
pa pusti ruke i ako motor pada u stranu vilice su dobile po p...
KresoZx:
--- Citat: playaa - 06 Siječanj, 2014, 17:25:15 ---pa pusti ruke i ako motor pada u stranu vilice su dobile po p...
--- Kraj citata ---
po prednjoj strani ? :icon_tongue: :icon_tongue:
Bikelover:
Hahah ako vozin onako 40-50 po ravnome mi ide ravno pa kad smanji brzino normalno pocne padat na bok a pri vecin brzinama mi oce ic u stranu lagano...
Al neka neko proba u okuci ono lagano kočit tj kočit kroz okuku meni oče dobro ispravljat volan...dok na drugemu motoru ne...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju