Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner VX 250 R
Bikelover:
Regler san prominia da vidin dali je stvar u regleru i isto se događa...
Sa akumulatoron koji je odvozia 1 dan i bia slabiji je napon mrvu pao, dok na jučer napunjenom akumulatoru na leru je uredu napon i mrvu se popenje kad dan gas...ne znan vise tocno brojeve sutra cemo ponovo izmirit pa cu zapisat...
Al dali znate točne brojeve, evo iz motori hr šta su pisali, sad koliko je to točno...
http://www.motori.hr/forum/index.php?topic=157114.25
steeef:
meni smrdi na namotaje također..
frendu na istim tim namotajima sam prvo išel ispitat prosto seljački sa probir štiftom (ona igla sa zaruljicom i krokodilkom na jednom kraju), čisto da vidim dal sve 3 žice imaju struju prije neg krenem mjerit otpore..
i u glavnom jedna žica uopće nije davala struju tak da nije bilo ni punjenja akumulatora..
prvo si tak provjeri,krokodilku na deklo vodene zakopčaj i ubadaj iglu u ove 3 žice koje idu iz namotaja..
Bikelover:
Ne znan zašto ali sve radi kako treba :icon_biggrin:
Samo da pitan, ovo je mašina od Malaguti Madisona 250 ie 2007. i ima 14' kolo a ja san sad stavia oriđiđi vxr 12', kad bi stavia prijenos od vxr-a, dali bi ja izgubia na snazi i koliko ako bi? A krajnja bi onda bila normalna kakva je?
steeef:
ak mislis na remen vario i to,onda bi al minalno..
remen je kraci na vxru neg na 250.
Bikelover:
Ne, ne...prijenos u getribi kad bi mijenja, ispričavan se šta nisan bia potpuno jasan?! :)
Btw steeef, samo zbog tebe mi dolazi deklo od 250, reka si da je to must have i jedino da bude zer gutenberg ;D :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju