Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner VX 250 R
Bikelover:
Treba nabavit go pro kameru, ostalo je sve šit ;D
Bikelover:
:help: :help: :help:
Prazni mi se akumulator nakon vožnje od cca 10-12 km, čovik jedan u mene stoji sad serviser i ima unimetar i dobre volje on meni iša gledat to...akumulator mi puni kad je motor na minimumu najbolje i onda kad dan gas puni manje :icon_scratch:
Dali itko zna koliko treba bit napon na one 3 žice od punjenja reglera, mi smo mirili prije reglera znači na onoj luster klemi i svaki namotaj (3 su žice) daje 17 V koliko san ga razumi, znači sve skupa ubiti 51 V! Ali kaze covik da ne zna jeli jedna sredina pa da te 2 ubiti daju 34 V I da bi to trebalo bit dosta...stavia san jucer drugi aku jer mi potrosilo ovaj njegov i na njemu napon pada dok san sad stavia aku sta san jucer napunia i na njemu napon ne pada ispod 12 i prema motori e stator je ok i trebalo bi bit ok vidit cemo sutra...al jos mi treba taj podatak koliko daju gole struje prije reglera namotaji
bjelaa:
Vjerovatno si opet nesto samo krivo spojio :toothy12: :toothy12: :toothy12:
Bikelover:
A gledali smo sa unimetron sve je spojeno di i kako triba, žice od punjenja nisu dirane one crvene tj jesu al su vraćene kako su bile i to je ostalo kako je i steeef reka da, 3 su i idu sve kako je i sad samo trebaju brojke
steeef:
ili regler ili namotaji ne filaju..
stavi multimetar na akumulator i na nogarama stisni gas pa budes videl na kolko se penje napon..ako se penje uopce..a kolko ste izmjerili na leru?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju