Nakon tjuningovanja auta, voznje sr-a, zasitio se toga, dopizdilo mi sarafanje, vratio sve u serijalu i odlucio ponovo si skuter uzeti... i to polupano nesto malo za zanimaciju preko zime
I tako naletio na slupanog vxr-a iz slavonskog broda, otisao pogledao, dogovorili se oko cijene malo i uzeo ga.
Bitno mi je samo da je rama ok i vilice, a na ovome je to bilo plu sto se vidi da skuter nikad nije diran ni rastavljan, sve selne originalne, svi sarafi originalni, masina suha cista, rama cista ni hrdava, ma sve idealno osim plastika
Pao covjek na kisi, motor klizio i governalom udario u parkirani auto i otrgnuo governal. Dijelovi svi nabavljeni, ostaje mi rijesiti stup vilica, pa sastavit sve, vidjet kako se ponasa i onda pripremiti za farbanje.
Finalni rezultat bi trebao biti full stock izgleda jel nasao sam jednu sliku svog prijasnjeg Runnera i svida mi se jako na toj slici tako da ce i ovaj biti takav
I htio bi naljepnice originalne nabavit pa ako netko zna gdje i kako i koliko novaca, neka napise
Što se masine tice nikakvi kitevi ni nista, eventualno bregasta i multivar i malo postelati, serijala auspuh da mi se nedere utaman i to je to, za do grada i sparat gorivo idealno
A masina je ona najjaca verzija, bez jebenog SAS-a i 200 alu