Ostalo > Razne offtopic teme :)

Koji kompresor kupit?

<< < (8/11) > >>

v3kac:
a Rp gun ?

Ada:

--- Citat: 3alfa3 - 21 Travanj, 2020, 14:39:01 ---Uzmi stopericu pa mjeri od 6-8 bara koliko ti kompresor puni. Nekako sumnjam da 2,5ks postize te brojke koje spominjes, a ako je jednoklipni, onda nema sanse

--- Kraj citata ---

Sta znaci dobijen rezultat?
Malo sam gledao i kako se racuna CFM ali mi to pretvaranje  jedinica bas i ne ide a volio bi znat koliko CFM mi daje kompresor posto je to kako citam na netu  dokaz jacine kompresora.

3alfa3:

--- Citat: Ada - 10 Svibanj, 2020, 01:25:37 ---
--- Citat: 3alfa3 - 21 Travanj, 2020, 14:39:01 ---Uzmi stopericu pa mjeri od 6-8 bara koliko ti kompresor puni. Nekako sumnjam da 2,5ks postize te brojke koje spominjes, a ako je jednoklipni, onda nema sanse

--- Kraj citata ---

Sta znaci dobijen rezultat?
Malo sam gledao i kako se racuna CFM ali mi to pretvaranje  jedinica bas i ne ide a volio bi znat koliko CFM mi daje kompresor posto je to kako citam na netu  dokaz jacine kompresora.

--- Kraj citata ---

Pa, od 6 do 8 bara su 2 bara, a tu je radno podrucje vecine kompresora. Ako je zapremina 50 litara, to znaci da je napumpao 100 litara zraka. Kad vidis koliko je to trajalo, znat ces koliki mu je CFM.

Recimo da je trajalo 50 sekundi.
100:50=2. 2 litre na sekundu. To pomnozis sa 60 da dobijes minute i ispadne 120 litara u minuti (120CFM)

Infernus:
kaj nije CFM = cubic feet/minute?
120L : ~28.317 = ~4.238 CFM

jebeni ameri

3alfa3:
Da, nisam bas pazio,  kad izracunas litre u minuti, lako u guglu konvertiras u cfm

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju