Ostalo > Razne offtopic teme :)

Koji kompresor kupit?

(1/11) > >>

ivano_007:
Treba mi kompresor za gluposti oko kuće. Znači za promjenu guma na autu, odvidavanje variomata i tako te gluposti. E sad nemam pojma uopće koje su bitne karakteristike kod kompresora?

Oba koja sam gledao su 8 bara, e sad jedan je 24l sa svim nastavcima i dođe 720 kuna, a drugi 50l i bez ikakvih nastavak dođe 900 kuna.

Pitanje je, jel valja taj šta od 24l il je to smeće nekakvo? :icon_biggrin:

danc00:
A da staviš barem naziv kompresora oko kojih se dvoumiš...mislim, veliš jedan je 24l a drugi 50l i sad ti znaj koji su to kompresori... :BangHead:

Ko da si rekel dvoumim se oko skutera, jedan je 50ccm drugi 125ccm, jel taj od 50ccm smeće?!!

Po kapacitetu oba su ti za hobi potrebe dosta...

ivano_007:
Pošto je u igri mala cijena, mislim da će to sve biti "no name" marke :redface:

Kompresor "King" 50l, 1500W, 8 bara, 208 litara u minuti, bez ičega i sa 1 godinom garancije - 900 kuna

Kompresor "Nu air" 24l, 1100W, 8 bara, 180 litara u minuti, sa svim onim priključcima i 5 godina garancije - 720 kuna

andy:
Definitivno razmisli o ovoj opciji
http://www.lidl.hr/cps/rde/SID-C30A48A0-0D2BA9BA/www_lidl_hr/hs.xsl/2635.htm?action=showDetail&id=658

Koliko znam alati imaju 3g garanciju tak da je to super.. A sam kompresor mislim da je isto jako dobar jer imam vec dosta tih alata iz lidla i prezadovoljan.. ;)

Ak ces vec uzet ove neke od svojih sto si naveo onda u lidlu uzmi duze crijevo ostale nastavke, bas ti je sad akcija..

Uostalom 24 i 50l se nemoze usporediti, al kakva je kvaliteta to neznam kod tih nekih no name ..

ivano_007:
Mislim se jel bolje uzet manji od 24l, al da ima bolje nekakve druge specifikacije tipa ovo punjenje u minuti, snaga motora itd. Il uzet 50l sa slabijim karakteristikama? :binkybaby:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju