Ostalo > Razne offtopic teme :)
Koji kompresor kupit?
NightWalker:
Neka preporuka za kompresor do 100 eura? Za pumpanje guma, ispuhivanje prašine na PC-u...vidim ima i onih mobilnih po 5kg po 400 kn+- jel to čemu?
3alfa3:
--- Citat: NightWalker - 16 Ožujak, 2021, 15:46:59 ---Neka preporuka za kompresor do 100 eura? Za pumpanje guma, ispuhivanje prašine na PC-u...vidim ima i onih mobilnih po 5kg po 400 kn+- jel to čemu?
--- Kraj citata ---
Oni koji izgledaju kao kofer? Ako je samo za ovo sto si naveo, da, obavit ce to.
Ti "kofer" kompresori imaju svoju namjenu i ta je otprilike za ispuhivanje, a lagani su i vrlo prenosivi. Recimo, serviser bojlera koji mi je dosao doma servisirat bojler je imao takav i snjim je raspuhao prasinu sa bojlera prije nego je poceo sa radovima.
NightWalker:
Da na kofer sam mislio, znaci odradit ce svoju svrhu... a ako bi htio vijke za autu onda mora nesto jace a?
Tomi_ZG:
Isprsi se još koju kunu više i uzmi neki od 50L,koje je "marke" nebitno,svi su isti samo je druga boja i ime
Corector:
Imao sam iskustva s tim koferom kompresorom. Fora je u tome da on ne moze puhati konstantno duze od par sekundi, ponasa se kao da napuse neki balon dok motor neprekidno radi, i cim stisnes pritisak rapidno opada iz male zaoremnine.
Generalno, za ispuhat komp je super, kad pumpas gume, moras malo pricekat da nadruka pa stisnes da izadje zrak na 3 sec negdje. I opet pricekat 3 sec pa opet stisnes.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju