Ostalo > Motocikli
KTM 690 Enduro, problemcic :)
giannelli:
to ti je kad s tuđim ktmmm idus u brdo. Treba prvo pronac put do njenog srca, ne ga samo poklapat nego.. Ustošit kruzing i šaltane bez kuplunga ono " trrrr rrT, trrrrT, TRRRRRRT, BRAAAAAPAP AP AP " I onda lomit po brdu! Hehe
Drnda:
odakle ti inspiracija :toothy12: :toothy12:
btw, pumpa benge je dosla u hrvatsku, valjda ce pocetkom ili sredinom tjedna i kod mene kuci da to rijesim, da skace na zadnji ponovo i tako to ;D
giannelli:
pa u Dubrovniku svi šaltaju bez kuplunga! Samo se cuje lupanje brzina. Jesi mjerio tlak ili ides na intuiciju?
Drnda:
mijenjanje filtera je nakratko pomoglo, pa je opet poceo stucati, iako je benga sva izvucena i stavljena nova, znaci nema sto nego pumpa.. to je problem svima koji imaju ubrizgavanje, pogotovo jer ovaj ktm rijetko vozi po asfaltu.. vecinom je zesci makadam i blato
Drnda:
zna li tko mozda dali je normalno da motor nakon izmjene pumpe goriva samo vergla bez da sastavi par puta po 10ak sekundi...
vrtjela je na kontakt prije nego sam je ubacio u rezervoar i vidim da je bilo mokro kuciste, znaci radi, ubacio unutra, ne zeli sastaviti... zamijenio sam jedino 1 crijevo od pumpe do filtera duzine nekih 10ak cm (prije nego sam probao van rezervoara)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju