Ostalo > Motocikli
KTM 690 Enduro, problemcic :)
Drnda:
Znaci, motor je hladan, upalim ga, i pocne sam dizati gas i varirati sa okretajima, nekad se zna ugasiti, to radi recimo minutu dvije dok se ne ugrije, u voznji cuka , vjerojatno se zeli ugasiti, cim se ugrije, radi najnormalnije, promijenio sam filter goriva jer sam sumnjao prvo na njega jer mi je quad slicno radio pa je to rijeslo problem, znaci to radi hladan, cim se ugrije sve najnormalnije, odaziv na gas i ubrzanja brutalna kao sto bi i trebala biti, i da, kolika je njemu normalna radna temp, te gdje bi se trebao paliti vent, jer meni stoji na 2/3 skale i vent ne radi
Reponja:
Mislim da ti je problem u variomatu. :sad3:
Daj, čovječe, mogao si jednostavno otvoriti temu "Imam KTM a vi nemate - nja-nja-nja-nja-nja-nja".. ;D
Baci malo oko na regler i mjeri si napon pod gasom, pri paljenju, na hladno i zagrijano.. Mala je šansa, ali ne košta provjeriti... :dontknow:
Drnda:
prije otvaranja teme sam zamijenio filter benge ( bio je nikakav kao sto sam i mislio)
ali ipak mislim da sam rijesio problem sam, ali sutra cu potvrditi kad se diht masa stvrdne...
ukratko, necu reklamirati servis, ali poklopac filtera zraka se na kraju steze sa 2 sarafa, u servisu je ocito lik jednoga provrtio i kako nije bilo stegnuto vjerojatno je tu vuklo fals zrak, osjetilo se dok je bio hladan, i bila je veca temp. od normalne.. sutra mozda odem u brdo na offroad gdje ce cesto biti prva-druga, pa cemo vidjeti jel se grije i da li radi oke..
btw, nisam ga kupio, sefov je, ja ga samo vozim :angry7:
moj nece biti enduro, ne privlaci me to previse
Bokygs:
Nebitno ciji je,daj slikeeee :icon_biggrin:
di.ky.73:
KTM-kratkotrajna trkaća mašina :drunken_smilie:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju