Ostalo > Motocikli

KTM 690 Enduro, problemcic :)

<< < (3/8) > >>

neuromaniac:
nešto od instalacije kad se ugrije se raširi i izgubi kontakt

aj probaj izmjerit otpor na bobini kad je hladan i nakon što  odradi malo

Drnda:
nema se kad ugrijat kad se ugasi nakon 20ak sec...

nista, pokusati izvuci onih 12l iz rezervoara pa traziti problem u pumpi goriva, nema sto drugo biti, kao iz salona je sve na njemu, samo je ta pumpa greska priznata od ktma

MajstorSvogZanata:
pogledaj pumpu ulja  tak je meni delal (ne ktm al 4 t motor) kenjala je pumpa i dok se ni zgrijal jebal je stalno malo torkiral malo pa ni isel tresel se i tak ta sranja kad se zgrijal kuris ga kolko ide i nis sve 5 ... frajer mi ztmenjal pumpu ulja i motorcek kak  novi .. makar ak je novi motorcek tesko da bu tak nkj .. il trazi fals zrakk :D

Ridi77:
svi do jednog mu pricate gluposti, vozim ktm 450 sx. izmjenio sam vec 2 prirubnice popucaju ti i vuce fals zrak i onda propucava puca na aspuh na full gasu i to, znaci ona sta ide od glave na ferg, to izvadi i pogledaj,  :icon_thumright:

Drnda:
nije karb, sve prirubnice su uredne, danas sam napravio par kilometara pa je poceo praviti probleme... uglavnom, stanje se popravilo kad sam zamijenio selne na filteru u rezervoaru, znaci da je slab tlak, narucio sam novu pumpu benge, pa kad dodje, zamijenti cu je i nadam se da cee sve biti oke

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju