Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
prerada kineza u peugeot speedfight 1
KristijanVujevicc:
--- Citat: Aprilia97 - 23 Studeni, 2013, 22:39:03 ---
--- Citat: KristijanVujevicc - 23 Studeni, 2013, 22:08:44 ---
--- Citat: neos 123 - 23 Studeni, 2013, 20:41:36 ---nisam skuzio jesi ti komplet ramu radio od nule i vario ilii?? jesi razmisljao ubacit neke vilice sa 12 kotacem
--- Kraj citata ---
da komplet ram je readzen od nuleee samo prednji most je osto od kinezea jesaam ali mi nazad na masinu ne moze stat vece od 10 cola ali ima plan za nesto vidjet ce mo jos
--- Kraj citata ---
Kažem ti,složi si piaggio mašinu gore :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ma nebi bio problem slozit ali vode su i blokovi od piaggia skupi kamali cjela masina i kako ti se cini projekat
Aprilia97:
Ma čini ti se samo,to sam i ja mislio,pa sam krenuo malo,po malo,mic po mic :icon_thumright:
Složiš si AC,i to je to...projekt je super i svaka ti čast!
KristijanVujevicc:
--- Citat: Aprilia97 - 23 Studeni, 2013, 22:39:03 ---
--- Citat: KristijanVujevicc - 23 Studeni, 2013, 22:08:44 ---
--- Citat: neos 123 - 23 Studeni, 2013, 20:41:36 ---nisam skuzio jesi ti komplet ramu radio od nule i vario ilii?? jesi razmisljao ubacit neke vilice sa 12 kotacem
--- Kraj citata ---
da komplet ram je readzen od nuleee samo prednji most je osto od kinezea jesaam ali mi nazad na masinu ne moze stat vece od 10 cola ali ima plan za nesto vidjet ce mo jos
--- Kraj citata ---
Kažem ti,složi si piaggio mašinu gore :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
problem je sto je preskub blok od paggia kamali masina ovdje u bosni radze cu trazit masinu od sf2 ali vidjet ce mo jos sta kako
Aprilia97:
Pa to ti je isto :P
Za 35€ možeš nać mašinu s radilicom,paljenjem i nosačima
KristijanVujevicc:
--- Citat: Aprilia97 - 23 Studeni, 2013, 22:50:03 ---Pa to ti je isto :P
Za 35€ možeš nać mašinu s radilicom,paljenjem i nosačima
--- Kraj citata ---
tesko drug za te pare ali ajde vicemo jos ko zna sta moze naletjet sto se tice djelova nikad se nisam nado da cu ovo radit pogotovo ne sa kinezom .) hvala
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju