Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
prerada kineza u peugeot speedfight 1
eladio:
:icon_thumright: ..izgleda bolje nego orginal :laughing7:
neos 123:
nisam skuzio jesi ti komplet ramu radio od nule i vario ilii?? jesi razmisljao ubacit neke vilice sa 12 kotacem
KristijanVujevicc:
--- Citat: neos 123 - 23 Studeni, 2013, 20:41:36 ---nisam skuzio jesi ti komplet ramu radio od nule i vario ilii?? jesi razmisljao ubacit neke vilice sa 12 kotacem
--- Kraj citata ---
da komplet ram je readzen od nuleee samo prednji most je osto od kinezea jesaam ali mi nazad na masinu ne moze stat vece od 10 cola ali ima plan za nesto vidjet ce mo jos
KristijanVujevicc:
--- Citat: eladio - 23 Studeni, 2013, 20:20:25 --- :icon_thumright: ..izgleda bolje nego orginal :laughing7:
--- Kraj citata ---
hvala hvala trudim se
evo jedna umjetnicka haha
imo sam problema sa karbom jer je ga svako cacko i diro pa to nije vise to pa sam se odlucio na 24 mmm hepyyyy :)
prvo na tredu su dosli koso retrovizori napokon :)
MOTOR JE SE CJELO LJETO VOZO BEZ VECIH PROBLEMA I RED JE DOSO DA SE MALO PROMJENI I NA DODA STO SE TICE MASINE A I PLASTIKA ZIMA IDE PA KRECEMO POLAKO SA RADOVIMA :) :)
prvo na red je doslo rastavit sve plastikee
ja mislim da ce ovaj da guta ali meni to ne smeta ako ce ici bolje nek i trosi
ZA SAD TO JE TO O RADOVIMA CU VAS OBAVJESTAVAT U PALNU MI JE
PREFARBAT PLASTIKE SVE DA TO BUDE BEZ IJEDNE PACKE ILI GRESKE URADIT PODREP
ZADNJA GUMA I FEGA TO CE BIT TAJNA ZA SAD
STO SE TICE MASINA NACI JOS NARAKU MJENJAC I SREDIT prirubnicu ZA KARBURATOR IMAM U PALNU I AUSPUH SREDIT JOS JER JE OVO RUC RAD AUSPUHA MOG FRENDA NIIJE DOVRSEN ALI ZIMA JE DUGAA JA SE NADAM DA VAM SE SVIDZA MOJ PROJEKAT
Aprilia97:
--- Citat: KristijanVujevicc - 23 Studeni, 2013, 22:08:44 ---
--- Citat: neos 123 - 23 Studeni, 2013, 20:41:36 ---nisam skuzio jesi ti komplet ramu radio od nule i vario ilii?? jesi razmisljao ubacit neke vilice sa 12 kotacem
--- Kraj citata ---
da komplet ram je readzen od nuleee samo prednji most je osto od kinezea jesaam ali mi nazad na masinu ne moze stat vece od 10 cola ali ima plan za nesto vidjet ce mo jos
--- Kraj citata ---
Kažem ti,složi si piaggio mašinu gore :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju