Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

prerada kineza u peugeot speedfight 1

(1/7) > >>

KristijanVujevicc:
Pozdrav ja sam ovdje novi   zovem se kristijan  iz bosne i hercegovine sam  ja se nadam da ce vam se svidjet projekat
 radi se  o kinezu  kojeg sam kupio prije 2  godine 
nakon pola godine mi je zaribala prva masina i onda sam odlucio kupit novu masinu polovnu
nije proslo mjesec dan i ta masina je zaribal  i onda sam popizdia i  odlucio sam slagati sam sebi masinuu ...

evo  posto nema slike citavog motora ... evo kako je pocelo    JA DRUGACIJE NEZNAM SLIEK POSTAVIT  EVO ZA POCETAK                     

POCELO JE PIKOVANJE EHHEE

AKO MOZZE NEKO DA MI  OBJASNI KAK ODA UCITAM SLIKU DA NE LJEPIM LINKOVE  HVALA !!

moj veliki prijatelj ujedno i majstor koji me je nagovrio na tuning ili ti zarazioo  veliko hvala marinu

i jos slika

ram je   kako da kazem poprimio oblik sad treba nosace napravit plastika ito  najtezi dio idee

onda me je nazvo frend kaze ima radosnu stigle su plastikeee  ja sam bio  u skol  pobigo sam zadnja dva sata da vidim plastike hehe
:D

odma sam se ufatio vodobrusnog papira i kreno na poso   

onda je i masina dosla na red posto sma imo dva bloka  moro sam se odlucit koji 
pa sam se bacio na ciscenje i odmascivanje 

a onda je se otislo po ono glavno volim novooee stvar sve novo za mojj skuttt  :)

neke ljepe stvarcice

EVO NASO SAM I MALO STARIJE SLIKE KAD AM FELGE SREDZIVOO

Aprilia97:
Samo plastike od pežole ili?
Ništa te polovio nisam

Piaggio mašine ti pašu na nosače bez prerada,pa bilo bi ti bolje pia mašinu složit nego ovo..tako i ja radim sad :icon_thumright:

MarinM:
da se stavi piaggio masina i vilica nekako bilo bi odlicno, samo ako pasu plastike od sf1 onda i trebale i sf2 isto  :glasses9:  Puno truda,svaka cast :)

KristijanVujevicc:

--- Citat: MarinM - 23 Studeni, 2013, 12:36:00 ---da se stavi piaggio masina i vilica nekako bilo bi odlicno, samo ako pasu plastike od sf1 onda i trebale i sf2 isto  :glasses9:  Puno truda,svaka cast :)

--- Kraj citata ---
hvala projekt je skoro zavrsen skuter je vozan  nisam imo vremena da ga prestavim prije  sad cu ostatak slika postavit hvala

ONDA SMO SE PRIHVATILI PLASTIKA PREPASIVANJA  ( MJRENJE NOSACA  DI STA KAKO  )

onda su mi dosle dvi stvari zbog koji sam bio cjeli dan sretan

slozio sam masinu kupio boju za farbanje blokova  i kreno sa zastitom i farbanjem

OFARBANI BLOKOVI :))))

Aprilia97:

--- Citat: MarinM - 23 Studeni, 2013, 12:36:00 ---da se stavi piaggio masina i vilica nekako bilo bi odlicno, samo ako pasu plastike od sf1 onda i trebale i sf2 isto  :glasses9:  Puno truda,svaka cast :)

--- Kraj citata ---

Ma da mu je samo mašinu puknut gore,bilo bi super!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju