koliko vidim jedini imam problema sa derbijem od samih početaka pa da nastavim niz problematike
jučer dolazim kući, parkiram stroj u garažu u krenem ga gurati unazad i kao da je netko stisnuo kočnicu, ide teško ali ide
nije mi preostalo ništa drugo nego skinut deklo da vidim kakvo je stanje iznutra
zvono je poplavilo a nikad ga nisam tjerao da idem na zadnji (uostalom zbog mase je skoro nemoguće) a nisam ni palio gume da bi mu naštetio sa tim činom. uglavnom pretražio sam forum i ima 101 mišljenje što se tiče boje zvona, neko kaže da nema veze koje je boje u da može bit u duginim bojama i da će valjat a opet netko kaže da to treba odmah mijenjat, iako mi se čini da se možda i malo izobličilo (stvara "valove" dok se vrti). unutra su bijeli malossi federi kvačila i serijski centralni
nadalje načeo mi se malossi special nakon cca 8000km, s obzirom da je 95% gradske vožnje mislim da je to normalno, tj. ok s obzirom na stil vožnje, no sad me zanima s obzirom na stanje sa slike koliko bi mogao izdržat dok ne kupim drugi (najvjerovatnije ide serijski piaggio ili zbog uštede dayco)
logički znam da će bit odgovora (što se tiče remena) može izdžat još 100-1100km i da nema pravila, ali s obzirom da sam na serijskom remenu vozio 14000km moram da pitam