Ostalo > Sportski kutak

Operacija Brazil..

<< < (18/48) > >>

3alfa3:
Olic je napravio faul na golmanu. Tocka.

Ali faula zbog kojeg je dosudjen penal nije bilo. 2 tocke.

A zapitaj se sto bi bilo da je kod naseg vodstva neymar dobil crveni karton (sto je trebao). Kako b se utakmica razvijala? Koji bi bio rezutat na kraju?

Pulss:

--- Citat: 3alfa3 - 13 Lipanj, 2014, 13:48:34 ---Olic je napravio faul na golmanu. Tocka.

A zapitaj se sto bi bilo da je kod naseg vodstva neymar dobil crveni karton (sto je trebao). Kako b se utakmica razvijala? Koji bi bio rezutat na kraju?

--- Kraj citata ---
Stvar je u tome sta bi onda i srna treba dobit crveni za gotovo identicnu situaciju. Vrsaljko nakon 4 uzastopna prekrsaja nije dobia niti zuti karton, plus povlacenje hulka za dres je zuti karton.
Dobro smo mi i prosli.

3alfa3:

--- Citat: Pulss - 13 Lipanj, 2014, 13:53:58 ---
--- Citat: 3alfa3 - 13 Lipanj, 2014, 13:48:34 ---Olic je napravio faul na golmanu. Tocka.

--- Kraj citata ---
Stvar je u tome sta bi onda i srna treba dobit crveni za gotovo identicnu situaciju. Vrsaljko nakon 4 uzastopna prekrsaja nije dobia niti zuti karton, plus povlacenje hulka za dres je zuti karton.
Dobro smo mi i prosli.

--- Kraj citata ---

Kod nas niko nije trebao dobit crveni. |O zutom mozemo raspravljat.

Poanta je da je Brazl MORAO ovu tekmu dobit. Nije btno na koji nacin. I to je sva mudrost. Da smo mi bili ocajni, Brazilci bi to rijesili na svoj nacin, al kad tako nije islo, moralo se nesto "izmislit". Ko misli drugacije - u zabludi je.

Uglavnom, nasa igra mi je losija od ocekivanog, ali moram priznat da je prva polovica prvog poluvremena bila obecavajuca. Ako se ne raspadnemo mentalno, imamo velike sanse proc u drugi krug (a onda najebat samo tako  :toothy12: )

Pulss:
Ako kazes da je neymarov lakat za crveni, onda je i srnin.

Mislin da ni brazil nije igra 100%, prevelik je pritisak bia na oba tima i to se vidilo.
Brazil mora-ne mroa pobijedit, pobijedia je i to zasluzeno.

3alfa3:
Jesi ti gledao tekmu? Jesi gledao ponovljene snimke? Neymar prvo gleda gdje je protivnicki igrac i tek tada dize lakat i ide u glavu. Crveni karton. Velik ko kuca.

Srnin nije za crveni, da ga jebes. Druga stvar sto bi ja srnu torpedirao iz repke jer je los  :icon_biggrin:

Apropo zasuga - nije Brazil zasluzeno pobijedio. Pobijedio je kad je dosudjen nepostojei penal. A nakon tekme se vidi da je ne pobijedio, nego nije izbugio kkad Neymar prolazi samo sa zutim

I nemoj mislit da sam zagrien navijac - nisam. Smatram da ova repka nije do koljena onoj iz 98 kad sam bio svjestan da je to prva i zadnja prilika za nas

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju