Ostalo > Sportski kutak
Operacija Brazil..
Grale:
--- Citat: 3alfa3 - 13 Lipanj, 2014, 15:08:05 ---Druga stvar sto bi ja srnu torpedirao iz repke jer je los :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Nemoj da te ivano čuje, ipak je srna kvalitet kojeg je Barcelona dugo vrbovala, al ljepše je njemu u Ukrajini :icon_biggrin:
3alfa3:
--- Citat: Grale - 13 Lipanj, 2014, 15:11:02 ---
--- Citat: 3alfa3 - 13 Lipanj, 2014, 15:08:05 ---Druga stvar sto bi ja srnu torpedirao iz repke jer je los :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Nemoj da te ivano čuje, ipak je srna kvalitet kojeg je Barcelona dugo vrbovala, al ljepše je njemu u Ukrajini :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Jbt, lik je debil. Znas zasto? Zato jer znam da zna, a ipak to (vise) ne pokazuje. Olic je klasa, al kaj to vredi kad se zaigra s loptom, zgubi ju i onda bude sranje. Ko krava koja da dnevno x litara mlijeka, ali na kraju zrusi kantu Z nogom.
realno, prolazimo dalje. Al ipak sam donekle star i svjestan da mi zaj****o kad se najmanje nadas. Tako da me nebi cudilo ni da prodjemo sa 6 bodova, ali ni da ispadnemo sa cistom nulom
Pulss:
Jest, istina da je neymar pogleda kad je spuca srnu, al svejedno laktovi u visini glave nemaju sta radit.
Sudac nije pokra do te granice da neko kaze da smo mogli pobijedit. Ako netko stvarno to misli e onda ima ozbiljan poremecaj.
Postoji igraci u repki koji se bore i stalno pokusavaju, a ima i onih kojima je vise pun k svega(bar tako izgleda).
btw Olic je daleko od klase igraca.
ivano_007:
--- Citat: 3alfa3 - 13 Lipanj, 2014, 14:45:48 ---Poanta je da je Brazl MORAO ovu tekmu dobit. Nije btno na koji nacin. I to je sva mudrost. Da smo mi bili ocajni, Brazilci bi to rijesili na svoj nacin, al kad tako nije islo, moralo se nesto "izmislit". Ko misli drugacije - u zabludi je.
--- Kraj citata ---
Sve na mjestu :icon_thumright:
--- Citat: Pulss - 13 Lipanj, 2014, 12:56:55 ---Nekoliko igraca jednostavno vise ne igra na nivou niti zasluzuje bit u repki. Tipa olic, srna, corluka... A jos nekom takvom dat kapetansku vrpcu.
Olic je bia najbolji na terenu ? Nadan se da je to sakrazam, jer da je bia jos jedan koji je onako nepoterbno dribla(A nezna driblat) i gubia lopte, jos bi mi 2 primili.
--- Kraj citata ---
Pričaš gluposti. Ne možeš za Srnu koji je već 10 godina kapetan u jednom Shaktaru reć da nevalja, pa taj Shaktar kupuje i prodaje igrače za po 10-20 milijune eura, da Srna nevalja viruj mi da bi ga zaminili. Nije Shaktar Hajduk da dođe Šošo i odredi početnih 11 i ko će uć umisto koga, tamo su ipak malo stručniji ljudi. A iskreno alternative baš i nemamo za tu poziciju (eventualno Tomečak).
Baš me zanima šta ti sad Ćorluka nevalja? Tehnika, stabilnost, pokrivanje prostora, skok? Šta nevalja?
Olić, čovik je konstanta već 10 godina, nije ni napredova ni nazadova iako ima 35. godina. Glavna karika Bayerna, 3. strijelac LP, osvajač kupa Uefe, Bundeslige, ruskih prvenstava. Smijte se vi njegovim fintama, al on je probia Alvesa par puta za razliku od Perišića.
Plakat ćemo mi svi za par godina kad ovakvi igrači odu i kad na njihovo mjesto uskoči Zelenika, Čop il ko već.
--- Citat: Grale - 13 Lipanj, 2014, 13:43:02 ---Ivano, ajde molim te pogledaj pletikosu, srnu i olića, znam da obožavaš stipu i srnu jer su hajdukova dica, ali oni meni nebi igrali ni u NK Krivi put, tamo iza Brinja u nekoj pripizdini.
Oni njegovi driblizni, čudo nije jučer bicikala bilo, već samo rolice, petice itd.
--- Kraj citata ---
Pletikosa je svjetska klasa, lipo je jučer od Oscara ono obranio na početku utakmice. Sva tri gola je imao na rukavicama, iako kod prva dva mu ne možeš ništa prigovorit, falilo je malo sreće. Treći gol ide na njegovu dušu.
--- Citat: Pulss - 13 Lipanj, 2014, 13:44:05 ---Ta situacija di je olic igra rukon je nebitna(glavon) je nebitna.
--- Kraj citata ---
Bitna je. Kad ne dobiješ loptu u noge po 15 minuti i onda se izboriš za jednu loptu i uzmu ti je i onda ti sudi par prekršaja kad uzmeš loptu, a nisu prekršaji. Sve se te sitnice odraze i na igrača i na momčad, 21:5 omjer prekršaja ti sve govori.
--- Citat: Pulss - 13 Lipanj, 2014, 15:27:24 ---Sudac nije pokra do te granice da neko kaze da smo mogli pobijedit. Ako netko stvarno to misli e onda ima ozbiljan poremecaj.
--- Kraj citata ---
Malo je glupo kad kažeš da netko tko ne misli kao ti (najveći realist od svih nas) ima ozbiljan poremećaj. Nemoj bit dežurni pesimist kao Drago Ćosić i malo skuliraj te svoje frustracije prema našem mentalitetu il čemu već i bit će sve odlično :icon_thumright:
3alfa3:
Ne samo da je Pletikosa klasa, neog je skoro skinuo taj penal. Imao ju je na prstima, al eto....
Meni je on jucer bio nas najbolji igrac.
Problem je samo sto nije dobro kad ti je golman najbolji igrac..... :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju