Ostalo > Sportski kutak
Operacija Brazil..
ivano_007:
--- Citat: Pulss - 12 Lipanj, 2014, 23:59:49 ---Da smo bar jos 2 primili... :toothy10:
--- Kraj citata ---
Već ti se u prvom postu vidilo u kojem ćeš smjeru vodit razgovor ;D Razumim tvoje frustracije zbog ljudi koji uvik misle da su neki drugi krivi kada Hrvatska izgubi i tvog nastojanja da budeš "realan" i sve ih spustiš na zemlju, ali jučer je Hrvatska pokradena.
Penal nije bia jer bi onda moga kod svakog kornera suditi penal jer uvijek neko nekoga povlači za ruku, dres, pogotovo ako pratiš Englesku ligu koja slovi za najbolju ligu na svijetu, onda će ti penal bit još smješniji. Onakav penal ne možeš iznudit ni u 3. HNL Jug kad platiš sudca. A di ti je kad je sudilo Oliću ruku, a udria je balun glavom (ne kod poništenog gola), a di ti je očiti prekršaj na Rakitiću na 25 metara kad nam je poništilo gol? Poništen gol je bez razloga poništen jer je Olić bio u skoku u mjestu, a Cesar je naletio na njega. Ako je već sudia lakat Neymara, moga mu je dat crveni i niko mu nebi prigovoria. I milijun sitnih prekršaja koje je sudilo za Brazil, a za Hrvatsku nije.
--- Citat: Grale - 13 Lipanj, 2014, 11:09:00 ---Veći problem je što nam je na golu u zadnjih 15 godina prosječni golman za neku ligu izvan petice, koji nema sve skupa 5 izlazaka izvan 3 metra od gola na visoku loptu, trpanje olića koji je rupetina kakve nema
--- Kraj citata ---
Pletikosa je među najboljim vratarima na SP, a Olić najbolji jučer. Koliko je Perišić ubacia lopti tijekom utakmice? NIJEDNU. Olića bi svaki trener poželia, nema takvih igrača više danas. Zašto se niko ne zapita koji je k#%ac Jelavić igra i šta je napravia? Čovik od 2 metra, a da nije nijedan skok dobio, niti jednom loptu zadržao. NITI JEDNOM. Pa da staviš Pranjića u špic njemu bi se bar odbila lopta jednom. Čovjek niti jednom nije bio na mjestu gdje centarfor mora biti, pa jeste vidili tijekom utakmice da je Olić izludia sa njim, 5 puta je vika na njega i motira mu rukama di triba bit.
Poslije sudca, najviše je kriv Niko Kovač šta je napravia 2 izmjene i to uveo debitanta Brozovića, a nije Sammira, koji je 2 svjetlosne godine ispred Brozovića i šta je Jelavića uopće vodio na SP. Benko je čitavu galaksiju ispred Jelavića i po tehnici i po brzini i po građenju i po udarcu i po skoku.
Al mora se i nama ovo jednom vratiti, krali su i Chelsea 5-6 godina i onda kad su bili najlošiji, sve im se vratilo i osvojili su Ligu prvaka.
Edit
Pulss:
@grale.. Razumin to da svi mediji prenose. Al stavi se u oavku poziciju. Ti si sudac, stojis van sestanesterca i vidis neko guranje u petercu, lovrenova ruka je na fredovom ramenu a druga oko struka, i lagano se cupaju, odjednom Fred pada. Sta bi dosudia ?... Sudac jednostvno nemoze osjetit koliko je on njega jako povuka, al je dobro vidia one 2 sekunde dok lovren nije maka ruku sa freda da je bilo kontakta.
10 puta prije utakmice su upozoravali, sudac lako sudi penale, i najmanji prekrsaj u kaznenom ce sudit, i oni opet.
Za olica se slazen, rupetina samo takva, al kovaca je vjerojatno bilo strah da vrsaljko nece sam moc pokrivat poziciju lijevog beka pa je stavia olica isprid njega.
Sami smo krivi, prvih 15 min smo dobro igrali, al nakon gola nasa standardna umisljenost i bahatost nas je kostala, gubljenje lopte i nepotrebni driblinzi.
Steta sta su modric i rakitic igrali pozicije defnazivnih veznih, koje su ih toliko izmorile da u napadu njih dvoje jednostavno nije bilo nego su se na sredini terena vec lopte rijesavali.
Nekoliko igraca jednostavno vise ne igra na nivou niti zasluzuje bit u repki. Tipa olic, srna, corluka... A jos nekom takvom dat kapetansku vrpcu. Valjda ce bit bolje protiv kameruna :toothy11:
@ivano.. Kovacica forsira ko poluspicu sta on nigdi ne igra niti je igra. Srednji vezni pa cak i defanzivni vezni mu je pozicija i forsiranje neke druge, pa onda prigovaranje kako lose igra je retardirano. Kreativac poput rakitica stoji iza a kovacic do kojeg lopta prakticki nije dosla iz poznatih razloga, uzas.
Ako je da neymaru crveni karton, onda ga je i srna zasluzia, isto tako. Gledaj obe strane i nemoj bit licemjer.
NIJE BILO IGRANJE RUKON NEGO PREKRSAJ. julio cesar je bia na skoku u mjestu a ovaj ga je ledima doslovno pokupia, ako tebi ono nije faul onda je tvoje znanje jako upitno.
Di ti je karton kad je olic simulira u njihovom kaznenom, onakvo nesto ni neymar jos nije izvea..
Di je karton za vrsaljkovo povlacenje hulka za dres, to je direktan karton.
Olic je bia najbolji na terenu ? Nadan se da je to sakrazam, jer da je bia jos jedan koji je onako nepoterbno dribla(A nezna driblat) i gubia lopte, jos bi mi 2 primili.
I nemoj molin te s atima glupostima, sudia je prekrsaje za brazil a za nas nije. Trebali smo sa minimalno 5 zutih otic na poluvrijeme.
Perisic je isto tako ima 3 jako dobra nabacaja, jos s obziron da je marcelo na njegovom krilu dobro je i napravia.
Pletikosa nije ni blizu najboljima vratarima na SP, ozljede, ne igranje i jako lose lige su ga kostale.
Vrsaljko je obavia posal lijevog beka bolj nego sta bi ga pranjic u svoja 3 zivota.
Olicu je tehnika nula, pregled igre uzasan, udarac los, nabacaj jos gori(jelavic na rubu sesnaestarca a ovaj bam u peterac, i to se vidi da ne gleda di nabacuje), pas igra i dupli pas, mala rijec katastrofa. Jedini al velik plus su mu kondicija i brzina.
Nismo zasluziji pobijedit i gotova prica, spusti se na zemlju.
EDIT
Figuar_13:
Ti pulss imaš očito neke žešće komplekse, olić da nije trčo jučer kolko je i borio se ko manijak onda bi tek primili golova više, svi svjetski stručnjaci kažu da nije bilo penala, a ti eto najveći pa veliš da je penal :icon_thumright:
I čitaj malo bolje komentare, Ivano je napiso da je kod olića sudio ruku u situaciji kad je trčo prema golu i lopta mu je udarila u glavu a japanac sudi ruku, a ti si toliko zapeo za taj "faul" na cesaru da si naporan, al ni to nije faul, lopta leti po zraku cesar u jedva dotakne u BOČNOM LETU, a olić je bio u čistom vertikalnom skoku bez da se naslonio na golmana ili mu smetao u prilici da uhvati/izbije loptu.
Grale:
Ok, i najmanji kontakt s golmanom se uvijek treba sudit kao faul na golmanu, samo što sam ja dugi niz godina bil golman u županijskim ligama, pa sam naviknut na to da na gostovanjima mi nikad nisu dosudili faul u takvim situacijama :icon_biggrin:
Al zato se izlazi s koljenom prema igraču, a to bi j.cezar trebo znat :dontknow:
Ivano, ajde molim te pogledaj pletikosu, srnu i olića, znam da obožavaš stipu i srnu jer su hajdukova dica, ali oni meni nebi igrali ni u NK Krivi put, tamo iza Brinja u nekoj pripizdini.
Ovaj olić je nula, ako more trčat nek ide trenirat atletiku, nije ovo 1998.-a, da s jednom vrhunskom kvalitetom možeš bit vrhunski igrač, već moraš bit spoj nekoliko njih, ko modrić naprimjer.
Dok olić pukne lijevom nogom, neko ko ga nezna mislio bi da mu je to slabija noga :icon_biggrin:
Oni njegovi driblizni, čudo nije jučer bicikala bilo, već samo rolice, petice itd.
Pletikosa nije kikser bar, mada mu malo zamjeram treći gol, kod prva dva nije ništa kriv.
Mada je bila nezgodna lopta kod trećeg gola, ali u njegov kut je išla i to je svaki bolji golman trebal obranit, a ne se dat iznenadit sa 20-tak metara tako.
Pulss:
--- Citat: Figuar_13 - 13 Lipanj, 2014, 13:16:34 ---Ti pulss imaš očito neke žešće komplekse, olić da nije trčo jučer kolko je i borio se ko manijak onda bi tek primili golova više, svi svjetski stručnjaci kažu da nije bilo penala, a ti eto najveći pa veliš da je penal :icon_thumright:
I čitaj malo bolje komentare, Ivano je napiso da je kod olića sudio ruku u situaciji kad je trčo prema golu i lopta mu je udarila u glavu a japanac sudi ruku, a ti si toliko zapeo za taj "faul" na cesaru da si naporan, al ni to nije faul, lopta leti po zraku cesar u jedva dotakne u BOČNOM LETU, a olić je bio u čistom vertikalnom skoku bez da se naslonio na golmana ili mu smetao u prilici da uhvati/izbije loptu.
--- Kraj citata ---
Da da, peru me kompleksi ajme meni, NE MOGU DA ZIVIM :laughing6: :laughing6: :laughing7:
Ma sta ti znaci da trci ko lud, KAKVE TO VEZE IMA ?! Mozes onda dovest afrikanca koji dnevno protrci 100km, i sta imas od njega ?? Al bitno da on trci, jel tako ?
To sta ti gledas strucnjake poput naseg beusana, kovaca, novinara i slicnih, to je tvoj problem..
Vertikalan skok olica ? Da je skociva vertikalno, a cesar je takoder skocia vertikalno sa ispruzenim rukama, onda nebi bilo problema jer se nebi dotakli, ali olic se NASLONIA na njega..
Ta situacija di je olic igra rukon je nebitna(glavon) je nebitna.
Svako ometanje golmana dok je on u skoku, tipa naslanjanje na nejga ili mu sprijecit skok, je PREKRSAJ.
EDIT:
--- Citat: Grale - 13 Lipanj, 2014, 13:43:02 ---Ok, i najmanji kontakt s golmanom se uvijek treba sudit kao faul na golmanu, samo što sam ja dugi niz godina bil golman u županijskim ligama, pa sam naviknut na to da na gostovanjima mi nikad nisu dosudili faul u takvim situacijama :icon_biggrin:
Al zato se izlazi s koljenom prema igraču, a to bi j.cezar trebo znat :dontknow:
--- Kraj citata ---
Problem je sta je olic vec bia u skoku pa dizat koliko nije imalo smisla ;D
Ovo za olica i srnu se potpuno slazen :icon_thumright:
--- Citat: Grale - 13 Lipanj, 2014, 13:43:02 ---Ivano, ajde molim te pogledaj pletikosu, srnu i olića, znam da obožavaš stipu i srnu jer su hajdukova dica, ali oni meni nebi igrali ni u NK Krivi put, tamo iza Brinja u nekoj pripizdini.
Ovaj olić je nula, ako more trčat nek ide trenirat atletiku, nije ovo 1998.-a, da s jednom vrhunskom kvalitetom možeš bit vrhunski igrač, već moraš bit spoj nekoliko njih, ko modrić naprimjer.
Dok olić pukne lijevom nogom, neko ko ga nezna mislio bi da mu je to slabija noga :icon_biggrin:
Oni njegovi driblizni, čudo nije jučer bicikala bilo, već samo rolice, petice itd.
Pletikosa nije kikser bar, mada mu malo zamjeram treći gol, kod prva dva nije ništa kriv.
Mada je bila nezgodna lopta kod trećeg gola, ali u njegov kut je išla i to je svaki bolji golman trebal obranit, a ne se dat iznenadit sa 20-tak metara tako.
--- Kraj citata ---
Ziva istina :laughing6:
ja san navijac hajduka, al to sad nema nikakve veze, nisu NISTA pokazali i nema smisla izmisljat opravdanja.
A olicevi udarci, pasevi i nabacaji su prica za sebe :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju