Ostalo > Sportski kutak
Operacija Brazil..
Grale:
--- Citat: ivano_007 - 24 Lipanj, 2014, 14:10:25 ---Nit je uigrano, nit većina igrača zna di trebaju stajati i kakve kretnje trebaju imati. Igrači Meksika utrčavaju, dupli pasovi, akcije, mi ništa. Očekujemo da će Modrić il Rakitić poslat loptu i da će Manđo nešto napraviti. Ne ide to tako :angry7:
Koliko svi govorili da je uspjeh šta smo se uopće plasirali, igrači i stručni komentatori su složni da je ovo neuspjeh desetljeća.
Kovač uglavnom najveći krivac.
--- Kraj citata ---
Fasciniraju me ljudi poput tebe, tolko hvale repku, igrače i sve, i onda dok ispadnem seru više nego svi.
Bitno da smo Pulss i ja bili pesimisti i anti hrvatine dok smo bili realni.
Alo, među slabijim smo ekipama na sp-u, nažalost, modric, rakitic i mandzo ne čine ekipu sami.
ivano_007:
To što smo ja i Puls raspravljali oko reprezentacije uglavnom se odnosilo da je on govoria da je Meksiko individualno bolji od nas, a ja obrnuto. I općenito on srozava kvalitetu hrvatskih igrača, ja ih uzdiza.
Nisam u niti jednom postu uopće komentira igru Hrvatske, kamoli da sam govoria da dobro stojimo na terenu. Čitaj malo bolje :toothy11:
3alfa3:
Jbt, HNS (ne stranka :icon_biggrin: ) ima para ko kenje. Koji k**ra* malo ne potrose na nekog kvalitetnog izbornika? Nek dovedu nekog stranca, adekvatno ga plate i garantiram da ce od ovog materijala koji mu se nudi napravit bombu od repke
zrakoplovac:
malo atmosfere s tekme :toothy12:
Grale:
Šta reći, bravo Niko :icon_thumright:
http://sportski.net.hr/nogomet/reprezentacija/ognjen-vukojevic-se-oprostio-od-reprezentacije
Izjavit da nemaš igrača za zadnjeg veznog, a Vukojević ti sjedi na klupi :notworthy: :notworthy:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju