Ostalo > Sportski kutak
Operacija Brazil..
3alfa3:
Kovac je usro. Igraci su mu jucer pomogli da to ne bude cvrsto g#vn% nego proljev
A Meksiko igra dobro, jedva cekam tekmu sa Nizozemskom
steeef:
ako kovac i je krivo taktiku postavil,al svejedno su igraci podbacili na najjace...nemre bit taktika kriva za nasa kriva i netocna dodavanja,neke glupe dribling forice,nit su napadali nit su se mogli obranit,sreca dda nije bilo i vise golova,mogli su popit bar 5 komada..
uglavnom,po meni nisu zasluzili bili ni ic na to svjetsko,onakve igre kroz kvalifikacije,pa kalkulacije i dodatne kvalifikacije i onda jedva jedvice izboksat da se plasiraju..nismo na tom nivou,pitanje kad budemo uopce
dr.mrgood:
Ne moze se protiv rastrcanog Meksika igrati kao babe od 70 godina, secuci se terenom. Igrali su kao da su pijani ili drogirani, vukli se terenom, umjesto da stanu uz igraca stoje na 10 m od njega. Dalje, kad Meksikanci krenu na nas gol, umjesto da se ide na igraca, uklizava i pokusava doc do lopte, njih cetvorica trce u rikverc prema Pletikosi ko debili. Po meni najbolji nas je bio Ćorluka.
A Kovac je posebna prica, umjesto da stavi igrace na njihove prirodne pozicije, on je sve ispremjesao, ni igraci vise nisu znali di je kojem mjesto. Zato su se onako i pogubili na terenu. Pletikosa, Olić, Srna - penzija. Pranjić = Sranjić, nema pojma i ne valja ništa. Jelavić - taj nikad nije ni valjao, di on igra uopce, u nekoj drugoj ligi Bogu iza jaja ?
Tomi_ZG:
Sad treba otvorit temu "operacija Francuska 2016" da ne bude dosadno u međuvremenu :icon_biggrin:
ivano_007:
Nit je uigrano, nit većina igrača zna di trebaju stajati i kakve kretnje trebaju imati. Igrači Meksika utrčavaju, dupli pasovi, akcije, mi ništa. Očekujemo da će Modrić il Rakitić poslat loptu i da će Manđo nešto napraviti. Ne ide to tako :angry7:
Koliko svi govorili da je uspjeh šta smo se uopće plasirali, igrači i stručni komentatori su složni da je ovo neuspjeh desetljeća.
Kovač uglavnom najveći krivac.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju