Ostalo > Sportski kutak

Operacija Brazil..

<< < (43/48) > >>

junior:
cuo prije par danas iz dosta bliskih izvora Ademiju da mu je porcil kovac da dok je on na klupi da nema kaj radit u repki...

prvo sam bil skeptican u vezi te informacije, al nakon ovog s vukojevicem....

Pulss:

--- Citat: zrakoplovac - 24 Lipanj, 2014, 19:52:29 ---malo atmosfere s tekme   :toothy12:

--- Kraj citata ---
Kakva smo mi sramota od naroda  :angry7:

--- Citat: Grale - 27 Lipanj, 2014, 10:35:10 ---Šta reći, bravo Niko :icon_thumright:

http://sportski.net.hr/nogomet/reprezentacija/ognjen-vukojevic-se-oprostio-od-reprezentacije

Izjavit da nemaš igrača za zadnjeg veznog, a Vukojević ti sjedi na klupi :notworthy: :notworthy:

--- Kraj citata ---
:icon_thumright: Tocno to

I to kakav zadnji vezni, covijek je brutalan, svaku utakmicu srce ostavlja na terenu, ali bitno da je olic na lijevom krilu a rakitic ko zadnji vezni, to je pun pogodak. Kakav panj :omfg:

Kovac je ugl igra ko srednji i zadnji vezni, mozda je ljubomoran da nebi tu igra netko bolji od njega.

Bas cu popodne proucit da vidin koga sve ima na raspolaganju na toj poziciji.

Al nebi me cudilo da san andrijasevic bude u kvalifikacijama za euro u repki.

3alfa3:

--- Citat: Pulss - 27 Lipanj, 2014, 15:08:51 ---
--- Citat: zrakoplovac - 24 Lipanj, 2014, 19:52:29 ---malo atmosfere s tekme   :toothy12:

--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---

A jel znas zasto je doslo do toga? Ili mislis da su napali meksicke navijace zbog rezultata?

Pulss:

--- Citat: 3alfa3 - 27 Lipanj, 2014, 15:34:20 ---
--- Citat: Pulss - 27 Lipanj, 2014, 15:08:51 ---

--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---

A jel znas zasto je doslo do toga? Ili mislis da su napali meksicke navijace zbog rezultata?

--- Kraj citata ---
Neznan jel ti cilj opravdavat ih, al nema utakmice na kojoj se oni ne potuku.

3alfa3:
Nakon gola Meksika, Meksicki navijaci su ih poceli vrijedjat i zalijevat cugom. To su trpili neko vrijeme, a kako ovi nisu prestali, doslo je do obracuna. Redari su se u pricu ukljucili tek kod obracuna, ali ne prije - trebali su i vjerojatno bi sve zavrsilo bez tucnjave

btw, pozdrav Tomislavu kojeg nisam vidio godinama, a sad ga vidim na jubitou  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju