Ostalo > Sportski kutak

Operacija Brazil..

<< < (5/48) > >>

ivano_007:
Samo je Đo išao naopako. On je prvo prošao kroz proceduru pa se sad dogovara šta treba činit :drunken_smilie:

daRio:

--- Citat: ivano_007 - 22 Studeni, 2013, 18:28:51 ---Samo je Đo išao naopako. On je prvo prošao kroz proceduru pa se sad dogovara šta treba činit :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---

Znaš čega se ja bojim ,da će biti ovako....

fifa -imate dva problema  a samo jedan možemo "rješiti".
hns - ebo Šimunića i tako je za penziju,klepite njega a Mandžu nam pomilujte tj blago kaznite jer nam je važniji.
fifa-razmislite pa javite.

I sam si rekao da smo mali isa malim utjecajem i mogu se sa nama poigravati kako hoće pa mi ovaj rasplet pada na pamet.

ivano_007:
I s obzirom kakve ljude imamo na vodećim funkcijama zakasnit ćemo sa dostavom odgovora pa će nam kaznit oba igrača :sad1:

daRio:

--- Citat: ivano_007 - 22 Studeni, 2013, 18:36:37 ---I s obzirom kakve ljude imamo na vodećim funkcijama zakasnit ćemo sa dostavom odgovora pa će nam kaznit oba igrača :sad1:

--- Kraj citata ---

Da ,pa i sam vidiš da su danas Šukiju i Vrbiju puna usta Mandže a o Šimuniću izbjegavaju previše pričati.

Grale:
http://sportski.net.hr/nogomet/reprezentacija/fifa-izabrala-jakosne-skupine-svjetskog-prvenstva

Vidim naslov i ponadam se da napokon budemo dobili neku ekstra skupinu, kad ono k.
Najjača je još 4. grupa, koju budemo izbjegli :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju