Ostalo > Sportski kutak

Operacija Brazil..

<< < (4/48) > >>

ivano_007:
Evo jedna utakmica kazne. Čudi me to. Jer ipak smo mi mala zemlja. :icon_scratch:

Al izgleda da ipak imamo u nogometnom svijetu nekakvi ugled.

A za Đoa mislim il će proć bez kazne il će mu zapaprit kaznu. Il je kriv il nije, sumnjam da će mu dati 1, 2 il 3 utakmice kazne.

daRio:

--- Citat: ivano_007 - 22 Studeni, 2013, 15:02:05 ---Evo jedna utakmica kazne. Čudi me to. Jer ipak smo mi mala zemlja. :icon_scratch:

Al izgleda da ipak imamo u nogometnom svijetu nekakvi ugled.

A za Đoa mislim il će proć bez kazne il će mu zapaprit kaznu. Il je kriv il nije, sumnjam da će mu dati 1, 2 il 3 utakmice kazne.

--- Kraj citata ---

Gdje si to pročitao?? Kaj komisija ne zasjeda 29.11.??

edit - sada sam vidio,to Šuker baljezga nakon razgovora sa Mišom i u to se ne možemo pouzdati pa trba pričekati 29.11.

ivano_007:
Predsjednik HNS-a Davor Šuker objavio je u petak na presici koju će kaznu dobiti Mario Mandžukić zbog isključenja koje je zaradio na utakmici Hrvatske i Islanda.

"Evo, mogu vam reći da je Mandžukić dobio jednu utakmicu kazne i mi smo sretni što je tako završilo. Neće igrati prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu!' :redface:

daRio:

--- Citat: ivano_007 - 22 Studeni, 2013, 15:26:26 ---Predsjednik HNS-a Davor Šuker objavio je u petak na presici koju će kaznu dobiti Mario Mandžukić zbog isključenja koje je zaradio na utakmici Hrvatske i Islanda.

"Evo, mogu vam reći da je Mandžukić dobio jednu utakmicu kazne i mi smo sretni što je tako završilo. Neće igrati prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu!' :redface:

--- Kraj citata ---

Editirao sam gornji post,to je sve rekla kazala pa u to ne vjerujem.

eladio:
oni se dogovore, donesu odluku, pa onda tek to prodje proceduru..

pa oni su kao i HNS  :laughing3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju