Ostalo > Sportski kutak

Operacija Brazil..

<< < (6/48) > >>

junior:
ovo nama dosta pogoduje samo ako se ne dogode dva slucaja:

1) bace nas u 2. pot

2) ostanemo u 4. potu, al dobimo skupinu sa: nositelj juzne amerike ( brazil, argentina, kolumbija i jos jedna nznm tocno koja, neda mi se provjeravat ) 
 iz drugog pota da izvucemo neku europsku momcad koja je prebacena u 2. pot ...

ako ta dva slucaja izbjegnemo mislim da mozemo zahvalit seratoru platiniu zato kaj on ima svoje prste u ovome...

da se uslo po fifinoj ljestvici francuska bi bila u 2. potu... ..

ovo pogodovanje jebenim francuzima prolazi svake mjere... odu u JAR na prevaru, tam nis ne naprave ( za takav pristup bi ih izbacio sa natjecanja na 10 godina )
sad odu isto na muljazu... mah...

Shiltac:

--- Citat: junior - 04 Prosinac, 2013, 10:00:13 ---ovo nama dosta pogoduje samo ako se ne dogode dva slucaja:

1) bace nas u 2. pot

2) ostanemo u 4. potu, al dobimo skupinu sa: nositelj juzne amerike ( brazil, argentina, kolumbija i jos jedna nznm tocno koja, neda mi se provjeravat ) 
 iz drugog pota da izvucemo neku europsku momcad koja je prebacena u 2. pot ...

ako ta dva slucaja izbjegnemo mislim da mozemo zahvalit seratoru platiniu zato kaj on ima svoje prste u ovome...

da se uslo po fifinoj ljestvici francuska bi bila u 2. potu... ..

ovo pogodovanje jebenim francuzima prolazi svake mjere... odu u JAR na prevaru, tam nis ne naprave ( za takav pristup bi ih izbacio sa natjecanja na 10 godina )
sad odu isto na muljazu... mah...

--- Kraj citata ---

"Uoči ždrijeba u petak jedna će reprezentacija iz četvrtog "šešira" biti prebačena u drugi "šešir". Po koeficijentu, to su trebali biti Francuzi. Fifa je promijenila odluku..."

"Laurent Koscielny dobio je samo jednu utakmicu kazne"

To si Platini sve sređuje mamicu mu njegovu!!!

ivano_007:
Ja ništa ne kužim ove jakosne skupine :icon_scratch:

Koja je sad razlika da smo sa svim ovim reprezentacijama (s kojima smo trenutno u jakosnoj skupini) bili u 2. il u 4. jakosnoj skupini kad ionako jedna reprezentacija iz svake jakosne skupine se uzima pri formiranju konačnih skupina?

junior:
to ustvari nisu jakosne skupine... samo je prva jakosna... ostale su formirane po kontinentima...
2. africke drzave
3. azijske plus USA i australija
4. europske

sad... ak mi odemo npr u 2. pot kod africkih zemalja, dobit cemo nekog od nositelja juznoamerickog kontinenta( brazil, argentina, urugvaj, kolumbija) jer europska iz 1. ne moze na europsku iz 2. , dobimo jednu drzavu iu 3. i jednu iz 4.

znaci automatski smo s jednom europskom i gubimo mogucnost igrat npr s alzirom ( nije da podcjenjujem il nekaj, ne znam kakve su momcadi al vjerujem da su slabiji od italije,nizozemske i kompanije iz 4. pota)

ako ostanemo u 4. potu, opet dobivamo nekog od  brazil, argentina, urugvaj, kolumbija nekog iz 2. ( nadajmo se da ne dobimo nekog kog prebace iz 4. u 2. pot ) i nekog iz 3 pota...

u sturo je to to...

ivano_007:
Sreća u nesreći je šta će Manđo bit spreman u ostale dvije utakmice.

Francuska gamad. Kako je sve namješteno, negledljivo.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju