Ostalo > Sportski kutak
Operacija Brazil..
Grale:
Ma uvijek je nama sreća kriva ili neko drugi :icon_biggrin:
A da se pomirimo s tim da smo među lošijim repkama na sp-u?
Da, ko je reko da je stipe među boljim golmanima? Koeficijent na njega za zlatnu rukavicu je skoro najveći (samo neki golman ispod njega, ne sjećam se više koji) :toothy9:
ivano_007:
Donedavno smo bili 4. reprezentacija na svijetu, a zadnjih 10 godina smo u top 10. Je da taj Fifin ranking nije mjerilo, al ipak valjda nešto govori?!
I zar je nerealno onda očekivat da se plasiramo među 16 u svijetu? Lako za jedno prvenstvo, uvik se dogodi fail, al od 98' nismo prošli dalje :toothy11:
Duge noge, kratka kosa to je Stipe Pletikosa. Stipe šampion, Stipe šampion!! :icon_thumright:
3alfa3:
Mi ak danas igramo nerjeseno, i dalje ovisimo samo o sebi. Samo, onda Meksiko treba napunit malo vise od jednog gola, al poanta je da i dalje ovisimo samo o sebi ;D
E sad, jel bi se kladili u zivot da ce Brazil dobit Kamerun? Kaj ak bude nerjeseno, a mi dobijemo obje tekme? Jbt, onda smo prvi u grupi :icon_biggrin:
Al dosta sanjarenja, bumo vidli
tommy:
samo da se ne napijem ko protiv brazila :zubo:
ivano_007:
--- Citat: tommy - 18 Lipanj, 2014, 11:32:24 ---samo da se ne napijem ko protiv brazila :zubo:
--- Kraj citata ---
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
To je i meni danas prolazilo kroz glavu :toothy12: :laughing6: :laughing3: :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju