Ostalo > Sportski kutak

Operacija Brazil..

<< < (28/48) > >>

ivano_007:
Ma Pepe je limitiran trener i živcira me kad ga stavljaju u isti stupac sa Mourinhom, Hidinkom, Fergusonom i ostalom ekipom. Dobar trener se prilagodi ekipi, nađe se nekakvi kompromis, a ne sad da izmjeniš svih 11 i na silu "amo igrat kako ja oću". Nije isti stil igre nit je isti mentalitet u svakoj zemlji. Kako će ga isprašit dogodine iz Bayerna, ako ne i ove godine.

A zaigra li Brozović sutra u prvoj postavi, a ono, plakat odma. Još će nam debitant u reprezentaciji postat glavna karika u reprezentaciji.

Taktika je nikakva čim u njoj ima mjesta za Perišića i Olića na krilu, još da u sredini zaigra Brozović. Katastrofa. Moga bi se ponovit Ekvador iz 2002. godine.

Pulss:

--- Citat: ivano_007 - 17 Lipanj, 2014, 20:57:24 ---Ma Pepe je limitiran trener i živcira me kad ga stavljaju u isti stupac sa Mourinhom, Hidinkom, Fergusonom i ostalom ekipom. Dobar trener se prilagodi ekipi, nađe se nekakvi kompromis, a ne sad da izmjeniš svih 11 i na silu "amo igrat kako ja oću". Nije isti stil igre nit je isti mentalitet u svakoj zemlji. Kako će ga isprašit dogodine iz Bayerna, ako ne i ove godine.

A zaigra li Brozović sutra u prvoj postavi, a ono, plakat odma. Još će nam debitant u reprezentaciji postat glavna karika u reprezentaciji.

Taktika je nikakva čim u njoj ima mjesta za Perišića i Olića na krilu, još da u sredini zaigra Brozović. Katastrofa. Moga bi se ponovit Ekvador iz 2002. godine.

--- Kraj citata ---
Kad ce vec igrat 4231 nek igra sa pravin defanzivnim veznima i bekovima koji imaju volje i zelje trcat cijelu utakmicu. Olica eventualno kad nam od cetvorice ofenzivaca jednom ponestane energije pa da osvjezi mocad.. Modica ko ofenzivnog playmakera, vukojevica da krpa rupe izmedu veznog reda i stopera.

MANDZUKIC
       PERISIC    RAKITIC    REBIC
            MODRIC  VUKOJEVIC

PRANJIC  LOVREN  CORLUKA  VRSALJKO

Mourinha i guardiolu usproredivat nemoze covijek koji ima 2 zdrave mozdane celije, to je ralzika nebo i zemlja, guardioli je prvi posal bia trenirat toliko uigranu barcu da je bila poanta nac samo dobar posal messiu da ga maksimalno iskoristi.

ivano_007:
Sutra x i 2:0 protiv Meksika ili sutra 3:0 i x protiv Meksika. Il afkors obe pomest. 

Edit: Zapravo x nam ne odgovara protiv Meksika :D Sutra saznajemo il ispadamo il moramo Meksiko 2 razlike tuć il ikakvu pobjedu.

Grale:
Ljudi, pa čemu pesimizam, pa mi smo rvati, sad imamo šanse za prvo mjesto u skupini barem :laughing7:

Tučemo kamerunce i meksikance, a brazil x-ka ili gubi od kameruna :toothy12: :toothy12:

ivano_007:
A nesritni smo i tačka!

Na EP u grupi sa Španjolskom i Italijom, sad na SP u najtežoj grupi, kad vidim one grupe sa Japanom, Grčkom, Kolumbijom, Obalom Bjelokosti il Koreja, Rusija, Belgija, Alžir.

Prošlo EP nam je bilo bitno da Španjolska i Italija ne odigraju x i eto odigraju x. Sad je bilo bitno da Meksiko i Brazil ne odigraju x i eto ti x, ne sudi penal na Marcelu ka šta je sudilo na Fredu. Ma za plakat, nije nam se nijedan rezultat poklopia.

Mandžukić
      Olić      Rakitić      Srna
            Modrić  Kovačić

Vrsaljko(Pranjić) Lovren  Šifo Ćorluka

A i za plakat je kad igramo taktiku za koju nemamo igrače, ova dva ofenzivna krila. Moga je bar Petrića zvat kad je zna da ćemo igrat ovu taktiku, on bi bar znao ubaciti za razliku od Olića.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju