Ostalo > Sportski kutak
Operacija Brazil..
3alfa3:
Kaj pijete ak vam skodi ;D
ivano_007:
Ovi Kamerunci su raštrkani skroz, čas igraju, čas ne igraju, čas štrajkaju. Još će na kraju Kamerun i proć skupinu. A Brazil je najlošiji u zadnjih 20 godina, Fred, Paulinho, Luiz Gustavo. Wtf?! Ne želim ni znat ko je zamjena za Freda.
Ma još je sve moguće u ovoj skupini, al Manđo večeras trpa hat trick.
I neki Jo igra za Brazil, jel to onaj iz Istre?
Pulss:
--- Citat: ivano_007 - 18 Lipanj, 2014, 11:44:12 ---I neki Jo igra za Brazil, jel to onaj iz Istre?
--- Kraj citata ---
Napadac Man Citia :toothy11:
Fred kad je otisa iz lyona pala mu je forma i nije vise na nivou repke.
Mi moramo izvuc maksimum iz utakmice protiv kameruna, ako to kiksamo, mozemo pakirat kufere.
A kovac si komplicira zivot sa 4231, jer je ocito nezna poslozit. Ofanzivna krila nisu ubiti krila nego nekakav ''inside foward'' koji kad primi loptu na sredini terena krece prema sesnaestercu ne prema korner zastavici. Ako njihovi bekovi krenu na tu dvojicu, to ostavlja prostora nasim bekovima koji mogu ubacit ili usetat u sesnaesterac kako oce. Problem je protiv brazila bia sta nasi bekovi nisu smili proc centar. :icon_biggrin:
--- Citat: ivano_007 - 18 Lipanj, 2014, 11:44:12 ---Ovi Kamerunci su raštrkani skroz, čas igraju, čas ne igraju, čas štrajkaju.
--- Kraj citata ---
Stvar je sta nama to ne pase, ti bljeskovi, opustit cemo se i mislit da dominiramo kad vidimo da kameruna nema nigdi, i onda ce ispalit kontra i adios.
Al utakmica protiv mexica bi trebala bit zanimljiva, bar se nadan.
junior:
dobit ovo danas i nema kalkulacija...
kad sam vidil da je kovac izjavil danas nam je dosta i bod al idemo na pobjedu pozlilo mi lol
ak nismo u stanju dobit kamerun i meksiko nije nam ni mjesto u top 16 svjetskog prvenstva....
nije da podcjenjujem te dvije reprezentacije, dapaca, mislim da nas bude meksiko pobjedil...
mislili smo brazil dobit na otvaranju ? nemojmo bit ludi... :nono: :nono:
poklopil se taj autogol i to je to....
idemo po dvije pobjede i dosta plakanja radi japanca... ..
i da ovi nasi napokon zaigraju kak mogu i umiju... a mogu i umiju jako dobro igrat!!
ivano_007:
Ima da ih Sammir provoza sve, hebo ga Brozović!
I da će Manđo i Ola na kraju pitat "al je već završilo?"
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju