Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
Dobri i loši trgovci
eladio:
--- Citat: Aprilia97 - 20 Studeni, 2013, 08:10:48 ---Postrozit.i onda bi sve bilo krcato spama.
Tebi bi trebalo zabranit slanje poruka,jer samo tvojih imam 40-ak
--- Kraj citata ---
pa imas ignore opciju , blokiras ga i nista ti ne stize :icon_biggrin:
PS
sto se tice preporuke, tj zelene liste.. ja to nemam namjeru voditi.. nema vise na svijetu takve garancije.. pa da nebi bilo pec pec
vukas:
--- Citat: sekula2009 - 19 Studeni, 2013, 21:07:03 ---to je moj prijedlog sad neznm šta misle administratori,admini,moderatori i ostali članovi foruma? :headbang:
--- Kraj citata ---
Nisi odgovorio, ali vidim da bi ti povećao broj postova, što novim forumašima među kojima sam i ja ne odgovara.
Zašto ?
Lako je tebi sad sa 400-injak postova reć ajmo postrožit na 100, 150 pa će biti bolje ...
Ima nas koji smo pošteni i ovih 50 nam je muka, pogotovo što ne želimo pisati gluposti samo da bi natukli potreban broj postova.
Mi početnici koji smo tek ušli u svijet skutera nemamo dovoljno znanja i ne možemo se uključiti u rasprave tek tako jer onda tema postaje zamorna zbog zbunjujućih postova, a moderatori imaju posla sa njihovim brisanjem.
No, vidim da neki "skupljaju" postove, pa se sve manje suzdržavam napisati koji nebitni post tako da vratim pohvalu dečkima s kojima sam trgovao.
Ali kako je već član balicdim rekao, broj postova uopće nije bitan za sigurnost trgovine.
Ako si čovjek koji gleda samo sebe i boli te briga za ostale, za unaprjeđenje i višu kvalitetu foruma, za druženje sa istomišljenicima itd. za*ebat ćeš nekoga imao ti 50, 500 ili 1000 postova.
Jole.ri:
tako je slazem se,ako te netko hoce zajebat,zajebat ce te s 50 ili 150 postova.
brijem da bi to povecalo samo spam.
ja sam clan 4.5 god i imam 280 postova,a redovito sam na forumu. ne vole svi pisat puno
vjerovatno ih ima jos poput mene pa i s manje postova.
Lenko:
Evo, da i ja nešto kažem za dnevnik...moj predlog:
-predmet koji se prodaje, što detaljnije opisati, sa obaveznom slikom dotičnog predmeta(ne sa neta);
-ne puštati oglas bez odobrenja admina ili moderatora da je sve po protokolu(cenzura);
-zaključati oglas (zbog spama);
-ukoliko dođe do nesporazuma izmeđi prodavca i kupca, krivcu zabraniti pisanje na forumu, dok ne reši problem...kad ga reši, sve mu se otključava, ali ima trajni munis, koji svi vide...
balicdim:
i možda, ako nije problem ocijenu trgovine promijenit iz +x/-x u postotak
znači možda na sistem asocijacije na ebay
pozitivne /pozitivne + negativne = % kupovine/prodaje
--- Citat: Lenko - 20 Studeni, 2013, 10:12:24 ---Evo, da i ja nešto kažem za dnevnik...moj predlog:
-predmet koji se prodaje, što detaljnije opisati, sa obaveznom slikom dotičnog predmeta(ne sa neta);
-ne puštati oglas bez odobrenja admina ili moderatora da je sve po protokolu(cenzura);
-zaključati oglas (zbog spama);
-ukoliko dođe do nesporazuma izmeđi prodavca i kupca, krivcu zabraniti pisanje na forumu, dok ne reši problem...kad ga reši, sve mu se otključava, ali ima trajni munis, koji svi vide...
--- Kraj citata ---
*ako se i objavi oglas bez slika, dopustit 24-48h da se postave slike ili se u suprotnom briše oglas, jer nije istina da se nema fotoaparat ili mob sa kojim bi uslikao ono što prodaješ 1 ili 100 stvari na okupu(slike nisu potrebne za proizvode zanemarive vrijednosti do 100kn)
*automatsko zakljuvačavanje oglasa starijih od mjesec dana bez bumpa
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju