Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
Dobri i loši trgovci
steeef:
prijedlog bez prijedloga,vrlo konstriktivno nadasve :icon_thumright:
--- Citat: skoda90 - 19 Studeni, 2013, 17:50:04 ---Tebe treba kaznit jer napadas ljude na pm da kupuju tvoje dijelove
--- Kraj citata ---
moj prijedlog je da se i za ovakve napravi 'udav' lista :icon_thumright:
kriza je i drugima pa ne nude okolo na pm zahrđale bojlere,rabljene čavle i stari parket koi si moraš sam isčupat po pm-u i ne maltretiraju ljude glupostima.
nadalje,kak god da se postrože pravila ovakvih situacija bude,nije to stvar foruma nego (ne)morala pojedinca,ko oće prevarit to ti bude napravil pred nosom i lagal ti u oči (kaj sam doživel nedavno u kupovini skutera),najviše si moreš sam pomoći,kupovat od provjerenih članova,vidit po ocjenama i općenito kaj apiše po forumu,jel samo spama da nabije postove il ima i kaj pametno i korisno pa si procjeniš..svaka kupovina polovnih stvari je rizik
eladio:
nema nikakvih udav lista - kakvi cavli,parket.. ::) fore za malu djecu..
postoje liste ignoriranja koje si svatko sam moze kreirati, i onda od tih clanova ne mozete dobivati privatne poruke! AMEN
@balicdim, ono za postotak je zanimljiva ideja, ali nisam siguran koliko je jednostavno izvediva..
o ostalim pravilima zasto su takva kakva jesu, sam vec sve rekao..
morate shvatiti da prvila nuzno nece spreciti nikakvu muljazu, pa da i nema trznice, ljudi bi i dalje trejdali i dalje bi bilo prevarenih..
na svakom korisniku je da regulira svoj nivo sigurnosti.. moj je i dalje osobna primopredja :glasses9:
steeef:
--- Citat: eladio - 20 Studeni, 2013, 12:45:09 ---nema nikakvih udav lista - kakvi cavli,parket.. ::) fore za malu djecu..
postoje liste ignoriranja koje si svatko sam moze kreirati, i onda od tih clanova ne mozete dobivati privatne poruke! AMEN
--- Kraj citata ---
bijah sarkastican ;)
nedavno je bila tema u dobrim i losim trgovcima sa istom tematikom i sve je vec receno po tom pitanju..
kak se ne boje ljudi trgovat prek njuskala di niko nikog nezna,nema nikakve kontrole i garancije a tu je tolka panika di se vodi briga i rjesavaju se problemi ako do njih dodje.
eladio:
a gle, ljudi se ne boje, a trebali bi.. strah je nagon koji te odrzava zivim :toothy11:
steeef:
il ono,das prst pa bi cijelu ruku...pa onda i drugu :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju