Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
Dobri i loši trgovci
balicdim:
broj postova ne igra ulogu ni najmanje, jer realno gledano koliko aktivnih projekata ima i na svaki nek lupi neku riječ koja nema veze osim "sviđa mi se" , "baš je dobar", "i moj deda je koristio to ulje pa i ja",..... i eto ti na, nakon par dana si na 50 i preko...
s druge strane nisi od jučer da neznaš da ima članova koji imaju više od 500 i 1000 postova i imaju debele minuse na tržnici, čak su neki dobili i bananu
sve je to stvar čovjeka koji trguje, ako će te prevarit, prevarit će te bez obzira na postove
ovo što ivano_007 kaže bi bilo ok, ali opet nemogu garantirat za nekog u obitelji da je pošten a ne ovjde na forumu (ok ima pojedinaca za koje bi se dala ruka u vatru ali to su rijetki)
Aprilia97:
Postrozit.i onda bi sve bilo krcato spama.
Tebi bi trebalo zabranit slanje poruka,jer samo tvojih imam 40-ak
ivano_007:
Možeš procijenit na čovjeku otprilike. Ako vidim da oteže, kemija, mudruje.. pa neka mi je brat neću ga preporučit.
A ako vidim npr. člana zipst kojega mi je neugodno više zvat jer glupo mi je da dođem on mi da dijelove, a ne želi novce uzet, il mi ono spusti upola cijenu bez ikakvog cjenkanja (a već je bilo jeftino). A svaki dio ispravan i zapakiran onda ću njega preporučit. Ako me razumiš.
I triba nekako tu zelenu listu stavit na vidljivije područje recimo točno u temi "Prodaja" i "Kupovina" na vrhu i boldat joj slova, kako se to kaže (sticky ili kako već), nemam pojma.
Grale:
Postoje ocjene, ne treba nikakva zelena lista, bitnija je crvena i žuta :P
balicdim:
to zvuči ok ali ko će ažurirat tu listu non stop, zbog toga su tu ocijene
jedino ako gledamo na opciju preporuke članova koji nemaju dovoljno postova pa da budu na listi
prodaja/kupovina -> preporuka članova
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju