Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

Dobri i loši trgovci

<< < (2/6) > >>

vukas:

--- Citat: sekula2009 - 19 Studeni, 2013, 17:44:24 ---evo nisam stvarno imao bolju ideju za naslov teme,nego sam sad malo pogledao podforum dobri i loši trgovci i vidim da se skoro svakih 5-6 dana otvaraju teme o prevarama oko trgovanja.stvarno bi se trebalo poduzeti nešto oko toga da se smanje ove skoro svakidašnje prevare.moj prijedlog je da se nekako postroži ovo oko napisanih postova znači piše u pravilniku da nakon 50 napisanih postova možemo otvoriti temu u trgovini za prodaju ili kupnju i početi s trgovanjem,to bi trebalo malo postrožiti,to je moj prijedlog neznam kakve prijedloge imaju administratori,admini,moderatori i ostali članovi foruma recite svoja mišljenja. :headbang:

--- Kraj citata ---
A kako bi to postrožio ?

sekula2009:
to je moj prijedlog sad neznm šta misle administratori,admini,moderatori i ostali članovi foruma? :headbang:

eladio:
iskljuciti trznicu i nema zalbi?  :toothy9:

Reponja:

--- Citat: sekula2009 - 19 Studeni, 2013, 21:07:03 ---to je moj prijedlog sad neznm šta misle administratori,admini,moderatori i ostali članovi foruma? :headbang:

--- Kraj citata ---

Šta je tu točno tvoj prijedlog? Povećanje broja postova prije mogućnosti sudjelovanja u trgovini?

Najmanji problem, nemoj trgovati sa nekim dok ne skupi broj postova za koji misliš da je dovoljan
kako bi mu se vjerovalo. Ili imaš neku drugu ideju u glavi?

Bilo je već jako puno (boljih) ideja, prokopaj malo.. Ovo je neka zlatna sredina, koja bi bila još bolja
da pratite upute i savjete oko trgovine.

ivano_007:

--- Citat: skoda90 - 19 Studeni, 2013, 17:50:04 ---Tebe treba kaznit jer napadas ljude na pm da kupuju tvoje dijelove  :toothy12:

--- Kraj citata ---

Slažem se :redface:

Trebalo bi malo ažurirat onu "zelenu listu" i svest to na određen broj imena i to je maksimalno što se može učiniti. Eventualno da još ti sa liste predlože nekoga za koga mogu "garantirat" tj. da ga poznaju dosta dobro i da nema nikakvih naznaka da bi mogli namjerno oštetit nekoga u daljnjoj trgovini.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju